Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce zistenie z Ameriky: Barbara Haščáková (39) v rukách polície... Za napadnutie manžela!

Barbara Haščáková bola pred tromi rokmi zatknutá za napadnutie manžela Stevena. Zobraziť galériu (4)
Barbara Haščáková bola pred tromi rokmi zatknutá za napadnutie manžela Stevena. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hviezda 90. rokov Barbara Haščáková (39) sa pred rokmi presťahovala za veľkú mláku a odvtedy je jej súkromný život takpovediac zahalený rúškom tajomstva. Vie sa len toľko, že je vydatá za Američana Stevena a všetko nasvedčovalo tomu, že je vo vzťahu spokojná. Pred pár dňami však verejnosť šokovala statusom, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Podľa jej slov je jej manžel násilník a prosila o pomoc. No nie je všetko zrejme tak, ako sa zdá... Pred tromi rokmi bola totiž za napadnutie svojej polovičky zatknutá práve známa blondínka!

Barbara Haščáková v posledných dňoch svojim blízkym a fanúšikom doslova naháňa strach. Najprv na sociálnej sieti Facebook písala, že ju niekto chce zabiť a nedávno šokovala ďalším vyhlásením. „Môj manžel je násilník, prosím, pomôžte,“ zverejnila na profile speváčka.

Ľudia jej pod príspevkom okamžite ponúkali pomoc, no status po pár hodinách z internetu stiahla. Následne zverejnila ďalšiu správu: „Prosím vás, neverte ničomu, čo sa píše v bulvári. Niekto sa mi vlúpal do fanpage. Ľúbim vás a ďakujem.“ Či speváčka skutočne hovorí pravdu, nevedno.

V týchto chvíľach sa však na verejnosť dostala ďalšia šokujúca informácia zo zámoria. Ako informuje Nový čas, v rodine Barbary Haščákovej v minulosti skutočne vládlo násilie. No prekvapivo nie zo strany jej manžela... Denník totiž disponuje policajným hlásením zo zatknutia známej blondínky.

Tú mali muži zákona zbaliť v augusta 2016. „Privolali ma na parkovisko pred obchodom T. J. Maxx k potýčke dvoch žien a jedného muža,“ začal svoj report z 10. augusta 2016 americký dôstojník Adam Daneman, ktorý pri konflikte v meste Venice priamo zasahoval.  

„Obeťou bol muž, na ktorého obvinená (Haščáková, pozn. red.) útočila najprv slovne a neskôr aj fyzicky,“ dodal americký strážca zákona, podľa ktorého slovenská speváčka vyzerala intoxikovane a vysoko emotívne. Nerešpektovala vraj nariadenia hliadky a hoci jej prikázala, aby zostala sedieť v aute, v jednej chvíli vyskočila z auta a udrela Stevena lakťom do brucha.

Následne sa vraj pokúšala ohroziť aj neďaleko stojacu neznámu ženu. Pri potýčke našťastie nikto nebol vážne zranený, no polícia podguráženú Haščákovú napriek tomu zatkla, obvinila z domáceho násilia a previezla do miestneho sarasotského väzenia. Ako dlho tam pobudla, nie je známe. 

Barbara Haščáková s manželom Stevenom.
Zobraziť galériu (4)
Barbara Haščáková s manželom Stevenom.  (Zdroj: Facebook B.H.)

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu