Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľká bolesť Dominiky Starej: Na Slovensku si lieči zlomené srdce!

Dominika Stará Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará (Zdroj: Dominika Stará)

ŠAMORÍN - Bývalá superstaristka Dominika Stará (25) sa po súťaži vytratila zo Slovenska a postupne sa usadila za veľkou mlákou. V Amerike má zázemie a žne nemalé úspechy. Pred pár mesiacmi sa však náhle vrátila na Slovensko a vyzerá to, že odísť sa jej veľmi nechce. Utiekla pred spomienkami na nevydarený vzťah?

Dominika Stará o pracovné ponuky núdzu nemá. Už počas Superstar si ju vyhliadol hudobný producent Raymond C. Puncez, ktorý spolupracoval s megahviezdami ako Whitney Houston či Bobby Brown. Dominiky sa ujal a tá v Amerike rozbehla hviezdnu kariéru. Spievala na newyorskom  týždni módy, vystúpila na jednom z najväčších festivalov v New Yorku a dokonca robila predskokanku slávnemu Shaggymu. Jej piesne majú za veľkou mlákou úspech a speváčka minulý rok pomýšľala na to, že sa v krajine usadí aj natrvalo.

Veľká bolesť Dominiky Starej:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Dominika Stará)

V polovici novembra sa však Dominika vrátila na Slovensko a v rodnom Šamoríne je doteraz. Navyše, po rokoch tvorby v anglickom jazyku prichádza so svojím prvým slovenským songom. Ten je o sklamaní v láske. „Neopätovaná láska. Prebdené noci. Večné premýšľanie o tom, kde nastala chyba, čo sa pokazilo. Prešiel si tým asi každý z nás. Pokiaľ bola láska čistá a úprimná, bolesť je naozaj veľká. No ťažko na niekoho ukázať prstom. Niekedy lámeme srdcia nechtiac a zvaľujeme to na hviezdy,“ zafilozofovala si a pripomína, že do textu vložila celé svoje srdce.

„Vždy, keď prechádzam niečím, čo ma poznačí, vytiahnem pero, papier a píšem. Nie z pomsty, ale z lásky. V skladbe “Dúfam" vás vezmem na cestu do najtajnejších zákutí svojho srdca. Prezradím všetko, čo ma rozosmialo, rozplakalo, potešilo, aj zranilo.. A verím, že z tejto piesne budete cítiť nielen lásku, ale aj čistotu, nehu a úprimnosť,“ vyznala sa fanúšikom Dominika. 

Veľká bolesť Dominiky Starej:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Zostáva Dominika na Slovensku kvôli spomínanej novej skladbe, na ktorej sa podieľali slovenskí aj americkí producenti? Alebo sa domov prišla liečiť z nešťastnej lásky, ktorú opisuje v novej piesni? "Text je veľmi autentický," naznačila krehká speváčka.

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu