Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Českí novinári naložili Rytmusovi: Sbohem kok*te... Takýto náklad ste ešte nečítali!

Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému sa odkaz páčiť určite nebude. Zobraziť galériu (6)
Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému sa odkaz páčiť určite nebude. (Zdroj: RTVS Trochu inak)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Zdá sa, že českí novinári už viac nezniesli pravidelnú spŕšku vulgarizmov od Patrika "Rytmusa" Vrbovského (42) a rozhodli sa vrátiť úder. Do boja vytiahli rovnaké zbrane, aké má vo zvyku slovenský raper a rozhodne si nedali servítku pred ústa. Nešetrili ani raperovými obľúbenými vulgarizmami.

„Sbohem, kok*te," tak začína nášup, ktorý českí novinári adresovali Rytmusovi, ktorý si momentálne užíva dovolenku na Maledivách so snúbenicou Jasminou Alagič (29). Portál expres.cz reaguje na videá a fotografie, ktoré Rytmus uverejňuje na sociálnych sieťach, no rovno ich prekrýva vulgárnymi odkazmi novinárom, aby tak zabránil ich použitiu. Portál raperovi vyčíta oplzlé urážky a útočí na jeho slovnú zásobu, ktorá podľa nich 'nie je príliš bohatá'. „Opakovať stále dokola varianty slov "kok*t" a "j*be" po čase omrzí, konštatuje portál a rapera vyzýva, aby dokázal, že je v ňom viac. „Chceme viac, king! Poď do nás, kráľ! Máš na to?"

Českí novinári naložili Rytmusovi:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS Trochu inak)

Česi sa pravdepodobne dobre bavia. Poriadne štipľavý text nešetrí vulgarizmami a na paškál si berie hlavne raperovo vystupovanie. „Zdravo sebavedomý muž nepredvádza to, čo činí slovenský raper. Ťažké detstvo? Zložité dospievanie? Bolestný vzťah s niektorým z rodičov? Nech je už dôvodom Rytmusovho správania čokoľvek z uvedeného, alebo sa ako kok*t správa bez príčiny, začína to nudiť rovnako ako úbohá slovná zásoba a kŕčovité ukazovanie majetku." Na druhú stranu portál uznáva, že si Rytmus svoj úspech tvrdo vydrel a z chudobných pomerov sa vypracoval až do svojho luxusného Bentley. Zároveň však poukazujú na to, akým spôsobom sa prezentuje v médiách a na sociálnych sieťach a raperovi radia: „Mlčať je zlato, prosto držať hubu."

Aj keď Rytmus verejne vyhlasuje, že médiá ku svojej sláve či úspechu nepotrebuje, je zrejmé, že články mierené na jeho osobu sleduje. Je teda otázkou času, kedy sa k nemu dostane drsný odkaz z Česka. Či ho raper odignoruje, alebo sa spustí ďalšia žabomyšia vojna, to ukážu asi najbližšie hodiny.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu