Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce zmeny v novej šou televízie Joj: Známeho herca odstavili hneď na začiatku!

V televízii Joj nastali šokujúce zmeny. Zobraziť galériu (5)
V televízii Joj nastali šokujúce zmeny. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Novinka televízie Joj, ktorú nasadili do vysielania 10. januára, si našla svojich priaznivcov. Zábavná relácia S pravdou von ponúka dávku humoru vďaka účinkujúcim "chalaňom" Mariánovi Miezgovi, Lukášovi Latinákovi, Robovi Jakabovi a Jurajovi Kemkovi, ktorí sa snažia odhaliť pravdu. Práve posledného z menovaných však televízia odstavila a na jeho miesto najnovšie zasadla žena!

V januári nasadila televízia z Koliby do vysielania novinku vo forme zábavnej relácie, kde sa hostia snažia odhaliť, kto z troch respondentov hovorí pravdu. Kým na poste moderátora majú ľudia možnosť vidieť Juraja Šoka Tabačka, miesta hádačov obsadila štvorica hercov - Miezga, Jakab, Latinák a Kemka.

Zostavu zábavnej relácie S pravdou von tvoria Juraj Šoko Tabaček a chalani Lukáš Latinák, Marián Miezga, Juraj Kemka a Robo Jakab
Zobraziť galériu (5)
Zostavu zábavnej relácie S pravdou von tvoria Juraj Šoko Tabaček a chalani Lukáš Latinák, Marián Miezga, Juraj Kemka a Robo Jakab  (Zdroj: TV JOJ)

Televízia zatiaľ odvysielala dve časti, kde sa obľúbení chalani snažili odhaliť klamstvo či pravdu na základe kladenia otázok a vlastnej intuície. V tretej epizóde však nastali šokujúce zmeny. V upútavke na štvrtkový večerný program totiž nefiguruje Kemka, ale herečka a stand-upistka Lujza Garajová Schrameková. Žeby televízia tak rýchlo vymenila jedného z hádačov?

S otázkou sme sa obrátili priamo na televíziu Joj. „Kompletne mužskú zostavu v šou S pravdou von plánujeme z času na čas doplniť aj ženským elementom. Hádači sa tak v paneli budú striedať. Ako prvá sa v šou predstaví Lujza Garajová Schrameková. Spolupráca s Jurajom Kemkom, samozrejme, naďalej pokračuje a diváci sa na neho môžu tešiť už v ďalšej epizóde,“ povedala PR manažérka TV Joj Lenka Filipová. Už dnes si tak diváci môžu pozrieť epizódu so ženskou posilou.

Juraja Kemku vystrieda v tretej časti relácie Lujza Garajová Schrameková.
Zobraziť galériu (5)
Juraja Kemku vystrieda v tretej časti relácie Lujza Garajová Schrameková.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Juraj KemkaLujza Garajová SchramekováS pravdou von
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu