Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šindlerová po ROZVODE opäť v spoločnosti: A jej deti? Tie na mňa nie sú odkázané!

Martina sa po rokoch opäť objavuje v spoločnosti a vyzerá perfektne. Zobraziť galériu (15)
Martina sa po rokoch opäť objavuje v spoločnosti a vyzerá perfektne. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zviditeľnila sa vďaka prvej slovenskej Superstar a neskôr sa po nej zľahla zem. Martina Šindlerová (30) zmizla z vôd šoubiznisu, utiahla sa do ústrania s manželom a venovala sa svojim deťom. Minulý rok sa rozviedla a pomaly sa začína vracať na oči verejnosti a objavuje sa na spoločenských akciách či na natáčaní. A čo jej deti?

Hoci o nej pár rokov nebolo počuť, lebo sa stiahla z verejnosti a venovala sa rodine, dnes je to iné. Minulý rok sa rozviedla s Kamilom, s ktorým má dve deti. V poslednom čase sa sympatická tridsiatnička začala objavovať v televíznych formátoch ako Chartshow, Zlaté časy či Inkognito. A pomaly sa vracia späť na hudobnú scénu a do povedomia verejnosti.

Šindlerová sa  nedávno ukázala v markizáckej Chartshow.
Zobraziť galériu (15)
Šindlerová sa nedávno ukázala v markizáckej Chartshow.  (Zdroj: Instagram M.S.)

V minulosti sa vzdala kariéry speváčky najmä kvôli rodine. Svoj čas venovala dnes už exmanželovi a dvom deťom – dcérke Martinke a synovi Kamilovi. Martinu sme stretli na premiére filmu Ženy v běhu, a tak sme sa jej opýtali, či už pracuje na nejakej vlastnej novinke. „Áno, chystám singel. Už teraz vo februári by som mala ísť nahrávať,“ prezradila brunetka, ktorá tvrdí, že pieseň bude o živote.

Keďže bola doteraz pri deťoch a momentálne sa objavuje už aj pred objektívmi fotografov, chystá nahrávanie, nakrúca rôzne relácie, pýtali sme sa, či nemá obavu, ako teraz skĺbiť rodinný život s kariérou speváčky. „Zatiaľ to ide skĺbiť. Predsa len, deti už sú vo veku, kedy nie sú na mňa odkázané 24 hodín denne. Takže už prišiel ten čas, kedy sa môžem sebarealizovať bez toho, aby to bolo na ich úkor,“ povedala speváčka.

Martina sa po rokoch opäť objavuj v spoločnosti a vyzerá perfektne.
Zobraziť galériu (15)
Martina sa po rokoch opäť objavuj v spoločnosti a vyzerá perfektne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Martina ŠindlerováŽeny v běhu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu