Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská tragédia: Misska Denková prišla o bábätko... Tri týždne pred pôrodom!

Petra Sliacka, za slobodná Denková Zobraziť galériu (7)
Petra Sliacka, za slobodná Denková (Zdroj: Facebook P.D.)

BRATISLAVA - Vianoce 2018 mali byť tými najkrajšími pre missku Petru Denkovú (25) a jej manžela Martina Sliackeho. Brunetka totiž očakávala ich prvé dieťatko a o svoju radosť sa delila aj s fanúšikmi na Instagrame. V istom okamihu však jej profil zrazu zmizol... Dvojicu totiž postihla obrovská tragédia.

Petra Denková patrila medzi naše najkrajšie účastníčky súťaže krásy. V roku 2015 sa stala slovenskou vicemiss a tiež  Miss Europe Supranational. O dva roky neskôr sa vydala za Martina Sliackeho a v decembri 2018 sa mali stať rodičmi. 

Obrovská tragédia: Misska Denková
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram PS)

Všetko vyzeralo ideálne až do novembra. Petra, ktorá neustále pridávala tehotenské príspevky, zrazu na Instagram prestala prispievať. Dôvodom mohol byť predčasný pôrod alebo bohužiaľ niečo horšie. Keď sme sa s misskou pokúšali spojiť, na naše otázky nereagovala a profil si úplne vymazala. 

Dnes je už jasné, že prežila tragédiu. O bábätko prišla len tri týždne pred pôrodom. Bolo to dievčatko a malo dostať meno Amélia. „Je to priveľmi osobná a citlivá záležitosť, o ktorej je stále ťažko hovoriť,” povedala najnovšie Petra pre denník Nový čas. Za posledných 10 rokov prišla kráska o sestru Dominiku, ktorá zomrela ako 19-ročná aj o otca Petra, ktorý odišiel z tohto sveta vo veku 54 rokov. Petre a jej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Najkrajšia Európanka Petra Sliacka:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: instagram.com/petra_sliacka)

Viac o téme: Petra DenkováPetra Sliacka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu