Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Detaily ROZCHODu známeho markizáka so sexi misskou: Nebola to láska!

Dvojica sa rozišla len po 2 mesiacoch randenia. Zobraziť galériu (6)
Dvojica sa rozišla len po 2 mesiacoch randenia. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA/PRAHA – Hoci mal v reality šou Farma blízko k svojej súperke Lívii Chvostíkovej (21), po návrate do reality bolo všetko inak. Michal Gajdošech (28) a mladá banditka ostali kamarátmi a sympatický mladík si našiel priateľku, sexi missku Karin Kmeťovú (23). Ich vzťahu však už odzvonilo. Vraj to nebola láska!

Len nedávno markizák a farmár Michal Gajdošech priznal, že má novú priateľku, missku Karin Kmeťovú, a v tomto okamihu je to už minulosť. Len pred pár dňami oznámil, že ich je láske koniec, v tomto prípade skôr koniec randenia. „Dva mesiace sme sa stretávali, spočiatku to bolo super, ale potom som si uvedomil, že ju beriem viac ako kamarátku, než ako priateľku,“ prezradil samotný Michal.

Michalovi a Karin vzťah dlho nevydržal.
Zobraziť galériu (6)
Michalovi a Karin vzťah dlho nevydržal.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Toto tvrdenie podporil aj jeho manažér, ktorý poslal do redakcie Gajdošechov oficiálny postoj: „Nechcel som ju ťahať za nos, tak som sa s ňou o tom otvorene porozprával a povedal, že neovplyvním to, čo cítim a radšej som to ukončil skôr, ako by som to naťahoval. Čím neskôr by som to spravil, tým by to bolo horšie. Ostali sme kamaráti, stále sa bavíme a chodíme spolu cvičiť. Niekedy osudu neporučíš.“

Kontaktovali sme aj druhú stranu z dvojice, Karin, s otázkou, čo sa vlastne skutočne stalo medzi expartnermi. „Čo by sa malo stať? Absolútne nič. Prijala som to ako dospelý človek. Také veci sa v živote dejú a nemôžeme niekoho prinútiť, aby zmenil svoje city, keď to tak necíti. Po tak krátkej dobe sa o láske ešte nedá rozprávať. Myslím, že z oboch strán to bolo ešte príliš skoro, aby sme mohli rozprávať o zamilovaní,“ objasnila rozpad ich vzťahu Kmeťová. Nezabudla dodať, aký je Michal skvelý a že sú stále v kontakte. Jeden druhého dokonca podporujú. „Do života som získala skvelého kamaráta, takže vôbec nie som smutná a neľutujem, že mi prišiel do cesty,“ dodala sexi brunetka.

Po dvoch mesiacoch Gajdošech vzťah ukončil.
Zobraziť galériu (6)
Po dvoch mesiacoch Gajdošech vzťah ukončil.  (Zdroj: Tv Makíza)

Viac o téme: Michal GajdošechKarin Kmeťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu