Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Jasmina Alagič sa začína zaobľovať: Rastúce bruško a... Fúúú, to je ale dekolt!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram J.A.)

MALEDIVY - Len nedávno informovali Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (42) o očakávanom prírastku do rodiny a dnes by už Jasmina len s námahou skryla zväčšujúce sa tvary. To však pôvabná moderátorka v úmysle nemá. Na dovolenke v Maldivách odhalila bujnejúci dekolt a aj zaobľujúce sa bruško.

Jasmina a Rytmus žiaria šťastím. Krásna moderátorka je v očakávaní a už o niekoľko mesiacov privedie na svet svoje prvé dieťa. Moderátorka sa už minulý týždeň stihla pochváliť, že to bude syn. A potom sa ostro sledovaná dvojica zo Slovenska vyparila a momentálne si dopriava oddych na krásnych Maledivách, kde si užívajú teplé počasie pri mori či v bazéne. Ani tu však nezaháľajú a zostávajú s fanúšikmi v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí, kde sa delia o úchvatné zábery z jednej z najkrajších častí sveta.

Práve posledné fotografie odhaľujú, že budúca mamička sa už pomaly začína zaguľacovať. Raper sa pochválil záberom Jasminy v odvážnych plavkách s hlbokým výstrihom, kde moderátorka vystavuje na obdiv bujnejúci dekolt, o ktorý sa postaralo práve tehotenstvo. Jasmina zase vo svojom profile zvolila o čosi nežnejší záber z pláže, kde si rukou drží vypuklé bruško.

Tehotná Jasmina Alagič sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Krásnej moderátorke tehotenstvo nesmierne pristane, a vyzerá to, že aj ona sama si to skutočne užíva.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu