Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vondráčková, Zagorová aj Rottrová v strachu: Nenahraditeľný muž v ich živote bojuje o život!

Vladimír Poštulka leží s vážnymi zraneniami v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Vladimír Poštulka leží s vážnymi zraneniami v nemocnici. (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Marie Rottrová a mnohí iní umelci v týchto chvíľach prežívajú obrovský strach. Autor textov k ich najväčším hitov, slávny textár Vladimír Poštulka (75), totiž bojuje o život v nemocnici. Jeho stav je podľa slov manželky Evy veľmi vážny.

Autor legendárnych hitov ako Sladké mámení, Veď mě dál, cesto má či Nedělní ráno sa zranil pri pobyte na chalupe v južných Čechách a skončil v nemocnici. „Manžel mal úraz hlavy,“ potvrdila denníku Aha! manželka Eva. „Je to veľmi vážne,“ dodala.

Slávny textár spadol na snehu. „Odviezli ho do nemocnice v Českých Budejoviciach, kde ho museli okamžite operovať,“ opísala dramatickú situáciu Eva Poštulková, ktorá má o svojho manžela obrovský strach. Prognózy totiž veľmi optimisticky nevyzerajú.

„Práve som sa od Vlada vrátila. Najhoršie je, že nikto nevie, čo bude ďalej...“ povzdychla si Eva. „Ani lekári mi nedokážu povedať, či bude opäť v poriadku a ako dlho to môže trvať. Stále ma upozorňujú, že má predsa len sedemdesiatpäť rokov,“ dodala manželka smutne.

Viac o téme: Vladimír Poštulka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu