Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi markizáčka má problémy v láske: Rozchod?!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (6)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyše dva a pol roka sa po boku krásnej exfarmárky Lucie Mokráňovej (26) objavoval fitnes tréner Peter Pätoprstý (33). Dvojica žiarila šťastím a okolie dokonca očakávalo, že svoju vzťah posunú ďalej a zasnúbia sa, no doposiaľ sa tak nestalo a možno už ani nestane. Sexica má totiž zrejme problémy v láske.

Lucia Mokráňová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. V prvej polovici roka 2016 konečne našla človeka, do ktorého sa zaľúbila a opäť žiarila šťastím. Až doteraz. Zdá sa, že kráska má problémy v láske.

Lucia a Peter začali randiť v prvej polovici roka 2016.
Zobraziť galériu (6)
Lucia a Peter začali randiť v prvej polovici roka 2016.  (Zdroj: Instagram.com/luciamokranova)

Sexica sa vyše dvoch rokov objavovala po boku fitnesáka Petra. Úsmevy od ucha k uchu, zamilované zábery a motýliky v bruchu. Tomu je, zdá sa, koniec. Romantické fotky zmizli nielen z jeho, ale aj z jej profilu na Instagrame, a tak sa naskytá otázka, či sa dvojica rozišla.

Toto tvrdenie podporuje aj fakt, že Lucia cez Instagram hľadá jedno alebo dvojizbový byt na prenájom, kam sa chce zrejme sama utiahnuť, keďže s Petrom sa kedysi rozhodli spolu aj bývať. Dvojica však pravdepodobne dospela do štádia, kedy láska vyprchala a ostalo medzi nimi skôr kamarátstvo. Až čas ukáže, či svoj vzťah ešte dokážu zachrániť. Krásnu blondínku sme oslovili, no do uzávierky sa nevyjadrila.

Lucia Mokráňová si zháňa byt na prenájom. Je láske koniec?
Zobraziť galériu (6)
Lucia Mokráňová si zháňa byt na prenájom. Je láske koniec?  (Zdroj: Intagram L.M.)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu