Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nová doba! Host vyhazuje vrchního: Takto vyzerá čašník z Kurvahoši po 27 rokoch

Miloš Černoušek si vo filme Dědictví aneb Kurvahošigutntag zahral úlohu čašníka s nezabudnuteľnou hláškou. Zobraziť galériu (5)
Miloš Černoušek si vo filme Dědictví aneb Kurvahošigutntag zahral úlohu čašníka s nezabudnuteľnou hláškou. (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Neexistuje azda Čech alebo Slovák, ktorý by nevidel kultovú komédiu Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Z filmu vzišlo mnoho nezabudnuteľných hlášok, ktoré doslova zľudoveli. Jednou z nich je aj: „Nová doba! Host vyhazuje vrchního!“​ Tú v úlohe čašníka zahlásil herec Miloš Černoušek (64), umeleckým menom Cyril Drozda. Pozrite, ako vyzerá dnes - 27 rokov od natáčania filmu.

Film Dědictví aneb Kurvahošigutntag má mnoho nezabudnuteľných scén. Jednou z nich je aj moment, kedy čašníkovi rupnú nervy po tom, čo sa doňho pustí večne opitý Bohuš. Práve vtedy zahlási pamätnú vetu: „Nová doba! Host vyhazuje vrchního!“ 

Od natáčania komédie uplynulo už 27 rokov a herec Miloš Černoušek, ktorý v umeleckom svete vystupuje pod menom Cyril Drozda, sa v týchto dňoch vrátil na televízne obrazovky. Hrá rovno v dvoch seriáloch Českej televízie. Pozrite, ako sa po rokoch zmenil!

Takto sa po 27 rokoch herec Miloš Černoušek zmenil.
Zobraziť galériu (5)
Takto sa po 27 rokoch herec Miloš Černoušek zmenil.  (Zdroj: česká televize)

VIDEO: Pripomeňte si nezabudnuteľnú scénu pánom „vrchním“ z filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag

Nová doba! Host vyhazuje vrchního!

Viac o téme: Miloš ČernoušekDědictví aneb Kurvahošigutntag
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu