Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kramárova dcéra už nie je dievčatko: Vyrástla z nej sexi kočka a... Wau, ona spieva?

Maroš Kramár s dcérou Tamarou Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár s dcérou Tamarou (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nikto z nás nemladne a dvojnásobne to platí o deťoch. Tie rastú ako z vody, až sa nestíhame čudovať, kedy sa z malých rozkošných ratolestí stihli stať samostatní a dospelí ľudia. Inak na tom určite nie je ani Maroš Kramár (59), pyšný tatko troch detí. Pozrite sa, ako dnes vyzerá jeho najstaršia Tamarka (18)!

Z mladej brunetky sa pomaly, ale isto stáva krásna dospelá žena. Tamara už dávno nie je malým dievčatkom a jednoznačne patrí medzi najkrajšie deti známych tvárí slovenského šoubiznisu. Hoci by to vďaka svojim atraktívnym črtám mohla bez problémov vyskúšať v niektorej zo súťaží krásy, môže sa pochváliť aj niečím celkom iným ako vzhľadom.

Tamara Kramárová spieva
Tamara totiž disponuje obrovským umeleckým talentom. Nielenže hrá na gitare, vie aj nádherne spievať a jej hlas je doslova anjelsky. Po otcovi teda zjavne podedila umelecké sklony a k hudbe má mimoriadne blízko. Stačí si pozrieť jej videá na Instagrame, ktoré pre svojich fanúšikov pravidelne zverejňuje. Možno ju napokon skôr ako na súťaži Miss uvidíme v nejakej talentovej šou. Maroš, máš byť na čo pyšný!

Z Tamary Kramárovej rastie krásna mladá žena s úžasným hudobným nadaním.
Zobraziť galériu (5)
Z Tamary Kramárovej rastie krásna mladá žena s úžasným hudobným nadaním.  (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Maroš KramárTamara Kramárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu