Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najprv sex s Dominikom a teraz... Miša z Farmy ukázala nového frajera: Nie je nejaký mladý?!

Michaela Štefániková Zobraziť galériu (4)
Michaela Štefániková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie je to tak dlho, čo Michaela Štefániková (32) počas finále prskala štipľavé poznámky týkajúce sa jej "vzťahu" s Dominikom Porubským (20). S tým počas Farmy prežila noc plnú vášne, no ako rýchlo ich romanca začala, tak rýchlo aj zhasla a dvojica si od seba začala držať odstup. Zdá sa však, že po návrate do reality kontroverzná východniarka konečne našla to, čo hľadala!

Miša dlhší čas akoby nedokázala prehryznúť skutočnosť, že jej dal mladý zajačik košom. Najprv si „v rámci taktiky“ vymyslela, že je s ním tehotná a potom si počas finále v rozčúlení neodpustila komentár, že si za ňu Dominik našiel náhradu. Táto situácia ju však už zrejme mrzieť prestala. Podľa toho, čo tvrdí, sa v jej živote objavila láska a je šťastne zamilovaná.

Na svojom Instagrame totiž zverejnila fotografiu, na ktorej sa bozkáva s neznámym mužom. A nechýba ani veľavravný odkaz verejnosti. „Som šťastná, hoci sa vám to nepáči. Vaša smola,“ napísala k záberu červenovláska a pridala aj niekoľko srdiečok.

Michaela Štefániková sa na Instagrame pochválila novým frajerom.
Zobraziť galériu (4)
Michaela Štefániková sa na Instagrame pochválila novým frajerom.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Snáď nikomu neušlo, že jej údajný priateľ vyzerá podstatne mladšie, až to vyzerá tak, že bývalá farmárka ulovila ďalšieho zajačika. Zdanie však občas naozaj klame a to, aký je medzi dvojicou vekový rozdiel, vie zrejme iba ich najbližšie okolie. Vzhľadom na jej pôsobenie pred kamerami sa však oprávnene núka otázka, či je Michaela naozaj zadaná alebo ide iba o jej ďalšiu hru...

Viac o téme: Farma XDominik PorubskýMichaela Štefániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu