Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka z Tvojej tváre 2 mesiace po pôrode: FOTO dcérky... Má ju s kolegom z Markízy!

Viki Valúchová hviezdila v markizáckej Tvári. Zobraziť galériu (5)
Viki Valúchová hviezdila v markizáckej Tvári. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Viki Valúchová, ktorá je známa z Búrlivého vína či šou Tvoja tvár znie povedome, začiatkom apríla poriadne prekvapila. Na verejnosť sa vtedy dostala informácia, že mladá herečka je tehotná. Aktuálne sa už niekoľko týždňov pýši titulom "mama". Pozrite sa, ako vyzerá jej malý poklad!

O tom, že medzi Viki a jej partnerom Samuelom Spišákom to iskrí, sa začalo šuškať len v máji minulého roka. Čitateľom sme vtedy priniesli fotografie, ako si spolu užívajú slnečný deň pri Dunaji a bolo zrejmé, že ide o viac než len priateľstvo. Trvalo však niekoľko mesiacov, kým herci priznali, že tvoria pár. Svoj vzťah potvrdili len začiatkom tohto roka a po krátkom čase svoju lásku aj spečatili.

Šťastná dvojica prezradila, že onedlho sa stanú rodičmi svojho prvého spoločného potomka. A pred niekoľkými týždňami mladá herečka porodila. Hoci svoje bábätko mladí umelci najprv verejne neukazovali a užívali si spoločné chvíľky v súkromí domova, Viki prednedávnom na sociálnej sieti zverejnila prvú fotku svojho malého pokladu.

Viki Valúchová sa pochválila svojou malou princeznou, ktorá dostala krásne meno.
Zobraziť galériu (5)
Viki Valúchová sa pochválila svojou malou princeznou, ktorá dostala krásne meno.  (Zdroj: Facebook)

Na profilovú fotku si nastavila snímku, kde v náručí drží svoje drobné zlatíčko. „Najväčšia láska z najväčšej lásky,“ napísala jednoducho k záberu, z ktorého srší obrovská neha a šťastie. No a ako sa Topkám podarilo zistiť, herečka priviedla na svet zdravé dievčatko, ktoré dostalo krásne meno Margarétka. Mamičke aj dcérke prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Viki Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu