Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najsmutnejšie sviatky Danice Nejedlej: Týždne to tajila... Rodinná tragédia!

Danica Nejedlá Zobraziť galériu (4)
Danica Nejedlá (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Danica Nejedlá (46) je obrovskou profesionálkou, ktorá v televízii Markíza pôsobí už 20 rokov. Hoci sa na obrazovkách v rámci svojej práce často tvári vážne, na spoločenských akciách ju človek pravidelne stretáva s úsmevom na perách. Počas rozhovoru vo víkendovej Smotánke však z jej výrazu bolo zjavné, že sa necíti práve najpríjemnejšie a niečo nie je v poriadku...

Danica s manželom sa už dlhší čas neobjavili na žiadnej spoločenskej akcii. Výnimku urobili až nedávno. A v súvislosti s tým vyšla najavo smutná informácia, prečo sa dvojica verejnému dianiu a rozhovorom vyhýbala. Obľúbená moderátorka totiž prežila obrovskú stratu a už niekoľko týždňov smúti za najdôležitejšou ženou svojho života.

Markizáčka sa musela vyrovnať so smrťou svojej milovanej mamy. „Bude to smutné, ale som šťastná, že Alexander je pri mne, keď sa prežívajú nie práve tie ľahké okamihy. A že stál pri mne a stojí pri mne stále, pri tom najsmutnejšom a najťažšom, čo tento rok v mojom živote bolo,“ vyjadrila sa Danica k otázke, ako sa s manželom chystajú sviatkovať.

Danica Nejedlá prežíva mimoriadne smutné predsviatočné obdobie. Opustila ju milovaná mama.
Zobraziť galériu (4)
Danica Nejedlá prežíva mimoriadne smutné predsviatočné obdobie. Opustila ju milovaná mama.  (Zdroj: Jakub Čajko)

Moderátorka pred kamerou neskrývala žiaľ nad obrovskou stratou. Najväčšou oporou je pre ňu manžel Alexander.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka pred kamerou neskrývala žiaľ nad obrovskou stratou. Najväčšou oporou je pre ňu manžel Alexander.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Chýba nám všetkým, lebo to prišlo veľmi rýchlo a všetkým je nám ešte stále veľmi smutno,“  dodala na záver v Smotánke moderátorka, ktorá sa verejne v spoločnosti svojej maminy objavila naposledy počas svojej svadby s Alexandrom Nejedlým. Danici a jej rodine prajeme veľa síl a vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Danica Nejedlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu