Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Jojky ukázala faldíky: Vypapkaná FOTO... Fanúšikovia jej poriadne naložili!

Nelu Slovákovú skritizovali za faldíky. Zobraziť galériu (5)
Nelu Slovákovú skritizovali za faldíky. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Hups, toto jej nevyšlo! Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (28) odhodila šaty a na mólo vybehla v plavkách vlastnej výroby. To nenechalo chladnými niektorých jej neprajníkov, ktorým neuniklo, že kráska sa v poslednej dobe trošku zaguľatila. Blondínke dali jasne pocítiť, že na mólo kypré tvary nepatria.

Obtlstlé nohy a koža prevýsajúca cez kolená. Aj to vytkli Nele jej neprajníci. Viac ako na váhu ale poukazovali na fakt, že skutočnosť akosi nezodpovedá fotkám, ktorými hviezdička zásobuje svoj Instagramový profil. Na tých pôsobí vždy perfektne. Ploché bruško a stehná bez jedinej chybičky nabádajú k otázke, či si známa kráska dopomáha k dokonalosti photoshopom. Ten jej ale na móle pomôcť nemohol.

Hviezda Jojky ukázala faldíky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

Vlnou kritiky sa však Nela nenechala rozhodiť. Na svojej sociálnej sieti zverejnila aj dotyčnú fotku a pripísala k nej jasný odkaz. „Moja obľúbená. Som rada, že aj s 'pár kilami' naviac som dostatočne sexi. Aj keď je faktom, že chudý stav, na ktorom teraz s nadšením pracujem, mi pristane viac.“ Uviedla na margo negatívnych komentov a pridala aj podrobné detaily. „Pre vašu informáciu som sa v úplnej spokojnosti a pohode s Lukášom vypapkala na 57 kíl... Teraz už som na päťdesiatich šiestich a teším sa na mojich 54 kg,“ podelila sa o svoje ciele.

Či sebavedomá Nela skutočne potrebuje chudnúť, posúďte sami v našej galérii.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu