Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dominika Mirgová dostala náklad od fanúšikov: Takto sa správa matka? TOTO snáď nemyslia vážne!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (11)
Dominika Mirgová (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto určite nečakala. Odkedy Dominika Mirgová (26) v spolupráci s Adissom zverejnila kllip k piesni Noc patrí nám, na jej hlavu sa zvalila obrovská vlnka kritika. Kým väčšinou si to zlíznu samotné skladby, tentokrát ľuďom zdvihlo žlč čosi celkom iné. Fanúšikom sa vôbec nepozdáva to, ako speváčka vo videu vyzerá.

Dominika pri nakrúcaní vystriedala niekoľko stajlingov. Kým niektoré sú konzervatívnejšie, iné sú vyslovene sexi. A práve tie sa jej fanúšikom vôbec nepozdávajú. Čierne body s kožuchom či čipkovaný bralet im prídu skrátka príliš, nehovoriac o jej tanečných pohyboch. Speváčku začali okamžite pranierovať a niektoré poznámky miestami pripomínajú hon na čarodejnice.

Mirgovej ľudia vyčítajú, že v outfitoch vyzerá ako sociálna pracovníčka, čo je naozaj mierny výraz vystihujúci slová, ktorými ju častovali. Vyčítajú jej aj to, že je matkou a manželkou a mala by sa podľa toho správať. Domči sa tieto komentáre, samozrejme, dotkli. Na jej stranu sa medzi časom postavilo niekoľko známych ľudí. Tí sa snažia znechuteným fanúšikom vysvetliť, že na tom, že pôsobí sexi, nie je nič zlé. Je totiž umelkyňa a podobné extravagantné outfity sú medzi spevákmi pri natáčaní bežnou praxou.

Niektorí to síce neskôr pochopili, stále sa však nájde veľa takých, ktorí Dominike nakladajú ďalej. Uniká im pritom samotná podstata. Materstvo nie je chorobou a to, že je žena matkou, ešte neznamená, že sa jej šatník má od pôrodu skladať z kostýmov, rolákov či vyťahaných teplákových nohavíc. Najmä ak ide o hudobníčky. Blondínka pritom ani zďaleka nepatrí medzi celebrity, ktoré pôsobia vulgárne. V súkromí či na koncertoch preferuje pohodlné oblečenie, nebráni sa ani veľkým mikinám či spomínaným teplákom.

Dominika Mirgová sa kvôli svojim outfitom ocitla pod paľbou drsnej kritiky.
Zobraziť galériu (11)
Dominika Mirgová sa kvôli svojim outfitom ocitla pod paľbou drsnej kritiky.  (Zdroj: YouTube)

Dominika Mirgová dostala náklad
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: YouTube)

Pre porovnanie netreba zachádzať ani ďaleko. Sexi outfity na vystúpeniach využíva napríklad aj taká Dara Rolins. Tá sa vo videoklipoch objavuje aj v úspornej spodnej bielizni a odviazať sa vie aj na koncertoch. Kvôli oblečeniu si pravidelne nechutné poznámky odnášajú aj dvojičky TWiiNS. Paradoxne, ani jedna z nich nie je matkou. Najzaujímavejšie na tom je, že kým zahraničné speváčky za ich odvážne outfity a vykúkajúce prsia či zadky obdivujeme, tie naše by sme najradšej zniesli pod čiernu zem.

Stačí sa pritom pozrieť na velebenú Beyoncé, populárnu Shakiru, takmer päťdesiatničku Jennifer Lopez, Britney Spears či Cheryl Cole. A takto by sme mohli pokračovať donekonečna. Všetky tieto ženy sú matky, dokonca staršie ako naše speváčky, no to im nebráni v tom, aby vo svojich videoklipoch pretŕčali telo v extrémne úspornom oblečení alebo sa na koncertoch obtierali o tanečníkov a predvádzali zvodné pohyby. A kritika Slovákov? Neexistuje. Práve naopak. Na konte majú milióny fanúšikov a kým naše umelkyne sú označované za vulgárne a lacné, oni sú božské a sexi. Bolo by teda zrejme na čase začať merať rovnakým metrom...

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez bude mať už onedlho na krku päťdesiatku. V klipoch sa pritom bežne ukazuje polonahá a nechýbajú ani takéto pózy či holý zadok.
Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez bude mať už onedlho na krku päťdesiatku. V klipoch sa pritom bežne ukazuje polonahá a nechýbajú ani takéto pózy či holý zadok.  (Zdroj: youtube.com)

Dominika Mirgová dostala náklad
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Britney Spears 

Dvojnásobná matka sa v takýchto outfitoch ukazuje na každom koncerte. A pokojne si na pódium vytiahne fanúšika, ktorého pripne na vôdzku.
Zobraziť galériu (11)
Dvojnásobná matka sa v takýchto outfitoch ukazuje na každom koncerte. A pokojne si na pódium vytiahne fanúšika, ktorého pripne na vôdzku.  (Zdroj: youtube.com)

Shakira

Shakira je takisto pyšnou mamou. Okrem mužov sa však vo svojich videách nechá pokojne obchytkávať aj ženami.
Zobraziť galériu (11)
Shakira je takisto pyšnou mamou. Okrem mužov sa však vo svojich videách nechá pokojne obchytkávať aj ženami.  (Zdroj: youtube.com)

Dominika Mirgová dostala náklad
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Beyoncé

Keď príde na Beyoncé, nikomu nevadí, že pravidelne ukazuje takmer holý zadok.
Zobraziť galériu (11)
Keď príde na Beyoncé, nikomu nevadí, že pravidelne ukazuje takmer holý zadok.  (Zdroj: youtube.com)

Cheryl Cole

Mamička Cheryl Cole si pokojne zatancuje pri tyči alebo sa obtiera o svojich tanečníkov.
Zobraziť galériu (11)
Mamička Cheryl Cole si pokojne zatancuje pri tyči alebo sa obtiera o svojich tanečníkov.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Dominika MirgováAdiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu