Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvýkrát od narodenia ukázali jeho tvár: Pocisková a Tůma synčeka Hektora (2,5) prestali skrývať!

Nela Pocisková a Filip Tůma Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (28) je hrdou mamičkou synčeka Hektora a dcérky Liany, ktorých na svet priviedla svojmu dlhoročnému partnerovi Filipovi Tůmovi (40). Hoci sú obaja rodičia verejne známe osobnosti, svoje súkromie si starostlivo strážia. A dvojnásobne to platí o ich deťoch. Tie až doteraz neukázali a to, ako vyzerajú, vedia iba ich najbližší. Najnovšie však prekvapili a urobili ústupok!

Nela sa už niekoľkokrát nechala odfotiť u svojej kamarátky Jany Keketi, ktorá mala možnosť herečku zvečniť aj s tehotenským bruškom. Práve táto fotografka mala na starosti zábery pre pripravovaný kalendár a zvečniť sa jej nechalo rovno niekoľko známych osobností. Medzi nimi Pocisková a partnerom Filipom.

Najväčšie prekvapenie prišlo v momente, keď fotografka snímku celebritného páru zverejnila. Na fotografii totiž pózujú aj so svojimi ratolesťami. Hoci zopár fotiek s deťmi už dvojica na sociálnych sieťach ukázala, Lianu ani Hektora na nich do tváre vidno nebolo. Rodičia si dávali pozor a s fanúšikmi sa zásadne delili iba o snímky, kde boli deti otočené mimo objektívu.

Nela Pocisková a Filip Tůma prvýkrát ukázali tvár svojho synčeka Hektora.
Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma prvýkrát ukázali tvár svojho synčeka Hektora.  (Zdroj: Jana Keketi)

Dvojica doteraz zverejňovala iba zábery podobné tomuto - tváre svojich detí skrývali.
Zobraziť galériu (4)
Dvojica doteraz zverejňovala iba zábery podobné tomuto - tváre svojich detí skrývali.  (Zdroj: Facebook NP)

Pri tejto príležitosti sa však pár rozhodol urobiť výnimku, a tak má najnovšie verejnosť možnosť pokochať sa pohľadom na rozkošnú tváričku malého Hektora. Stalo sa tak po dva a pol roku odkedy ho herečka priviedla na svet. Nadšení fanúšikovia sa nad chlapcom okamžite začali rozplývať a už sa nevedia dočkať, kedy sa na verejnosť dostane aj záber na tváričku druhého dieťatka. A keďže Nela s Filipom zjavne povolili, možno sa tak stane už onedlho!

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu