Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nora Mojsejová 2 roky po svadbe s Versačem: Už je oficiálne ROZVEDENÁ!

Nora Mojsejová a František Versače Kabrheľ sú už rozvedení. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová a František Versače Kabrheľ sú už rozvedení.

NITRA - V polovici októbra sme na Topkách informovali o tom, že Nora Mojsejová (60) a František Kabrheľ (41), známy ako Versače, podali žiadosť o rozvod. Stalo sa tak 2 roky od šokujúcej svadby, ktorú mnohí považovali za účelovú. No a podľa našich najnovších informácií je dvojica už oficiálne rozvedená!


Už je to tu! Nora Mojsejová 2 roky po ŠOKujúcej svadbe s Versačem: ROZVOD!


V októbri Korzár informoval, že manželstvo najznámejšej košickej podnikateľky Nory Mojsejovej a jej manžela Františka Versačeho Kabrheľa sa blíži k svojmu koncu - anonymný zdroj ich totiž upozornil na to, že na Okresnom súde v Nitre už evidujú žiadosť o rozvod. Tmavovláska aj príslušný súd túto informáciu potvrdili. 

No a podľa našich informácií rozvod už prebehol a dvojica je už oficiálne rozvedená! Z niekdajšej košickej podnikateľky je tak po dvoch rokoch opäť slobodná žena. „Áno, dnes bolo manželstvo účastníkov rozvedené,“ potvrdila nám hovorkyňa okresného súdu v Nitre JUDr. Lenka Kiradžiev. Pojednávanie začalo o 08:30 ráno a skončilo pred deviatou hodinou. Išlo teda o naozaj rýchly proces.

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že si dvojica v januári 2017 povedala svoje áno, bol to obrovský šok. Nora sa totiž s Versačem dlhé roky súdila. Napokon sa ich kamarátstvo obnovilo a dvojica sa zobrala. Mnohí však ich sobáš považovali za účelový, Kabrheľová sa totiž vďaka nemu vyhla väzeniu.


Mojsejová sa VYDALA, ale nie za svojho zajačika: Neuveríte!


 

Viac o téme: Nora MojsejováFrantišek Versače Kabrheľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu