Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrozivá nehoda manželky markizáka Čurného: Auto na šrot!

Andrea zažila hrozivo vyzerajúcu dopravnú nehodu. Zobraziť galériu (5)
Andrea zažila hrozivo vyzerajúcu dopravnú nehodu. (Zdroj: Jan Zemiar)

NITRA - Všetkým svätým môže manželka hudobného experta Juraja Čurného (52), Andrea (34), ďakovať za to, že je v poriadku. Prednedávnom sa totiž stala účastníčkou desivej autonehody, keď si včas nevšimla prichádzajúce auto, ktoré následne vrazilo do toho jej. To išlo rovno na šrotovisko!

Stres a vysoké pracovné nasadenie sa vypomstilo Andrei Čurnej. Tá si neskoro všimla auto prichádzajúce sprava a kolízii už nevedela zabrániť. Incident sa stal ešte v septembri cestou na stretnutie v Nitre. Náraz bol taký nešťastný, že likvidátor koštatoval totálnu škodu a auto tak putovalo na šrotovisko. „Auto je na totálku, cítim sa hrozne...“ vyjadrila sa Andrea len pár dní po nehode. Našťastie, aj napriek vysokej škode obe dámy vyviazli z nehody bez zranení.

Hrozivá nehoda manželky markizáka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Andrea Čurná)

Pár mesiacov po nehode si tak manželia Čurní dopriali predčasný vianočný darček a dnes už sa vozia na novom. „My sme sa trošku ponáhľali s riešením auta, pretože naše súčasné auto je malé a bezpečné, ale na zimných cestách a krížom - krážom po Slovensku aj s tou batožinou, to sa nedá,“ vysvetlila pre Topky.sk Andrea. Pozitívne sa na celú záležitosť rozhodol pozrieť aj Juraj.

„Havária s finálnym výsledkom totálna škoda môže mať aj niekedy neplánovane pozitívny dôsledok alebo ako hovorí môj kamarát Kali - Koniec je nový začiatok Po piatich rokoch sa vraciam k legendárnej značke, po prvýkrát budem mať v aute automatickú prevodovku a teším na mnoho príjemných kilometrov,“ zdôveril sa na svojej sociálnej sieti.

Keďže obaja majú k hudbe a hudobnej brandži veľmi blízko, jedným z hlavných atribútov pri výbere nového auta bol aj kvalitný zvukový systém. „Pre nás je dôležité aby hudba dobre hrala,“ s úsmevom priznala Andrea.​

Viac o téme: Juraj ČurnýAndrea Čurná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu