Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vieme meno ďalšieho porotcu markizáckeho Hlasu: Je to TÁTO Slovenka... Kde bola doteraz?!

Poznáme ďalšieho kouča The Voice! Zobraziť galériu (4)
Poznáme ďalšieho kouča The Voice! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sme čitateľom odhalili prvé meno kouča speváckej súťaže The Voice, ktorá sa na obrazovkách Markízy objaví už v jarnej vysielacej sezóne. Stal sa ním český fešák Vojta Dyk (33), a tak je načase predstaviť aj niekoho z nášho domáceho prostredia. Do poroty zasadne táto Slovenka!


Vieme, kto bude prvým porotcom markizáckeho Hlasu: Dámy, držte sa... to je aký fešák!


Zatiaľ to vyzerá tak, že tvorcovia sa rozhodli vsadiť na neopozerané tváre, ktoré ešte s porotcovaním v talentových šou nemajú žiadne skúsenosti. Po boku spomínanej českej hviezdy totiž do červeného kresla zasadne ďalšia známa tvár, ktorá sa nielenže v žiadnej podobnej šou ešte neobjavila... Ale dokonca ju už nejaké to obdobie nevídať ani na televíznych obrazovkách a už dlhší čas je o nej celkovo ticho.

Na druhej strane, táto osobnosť sa už verejne prezentovať ani nepotrebuje. Ide totiž o jednu z najznámejších speváčok na Slovensku, ktorá má na svojom konte množstvo hitov a jej meno pozná snáď každý. Druhou koučkou sa nestane nik iný ako ikonická Jana Kirschner. Keďže brunetka je na hudobnom trhu už dlhé roky, diváci si môžu byť istý, že k výkonom súťažiacich bude mať čo povedať a ako kritika, tak aj chvála bude opodstatnená.

Jana Kirchner je druhou koučkou speváckej šou The Voice Česko Slovensko.
Zobraziť galériu (4)
Jana Kirchner je druhou koučkou speváckej šou The Voice Česko Slovensko.  (Zdroj: SITA)

Ako sme spomínali, speváčka sa okrem koncertov na verejnosti príliš neprezentuje. Už z jej vystupovania je zrejmé, že sa zaraďuje skôr medzi introvertov a neobjavuje sa ani na žiadnych spoločenských akciách. Bude teda rozhodne zaujímavé sledovať, ako sa so svojou novou úlohou stotožní a či si zvykne na náhly boom, ktorý okolo jej osoby počas trvania súťaže určite nastane.

Viac o téme: Jana KirschnerThe VoiceVojta Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu