Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Patrasová zverejnila šokujúcu FOTO: Intímnosti s neverným manželom Felixom Slováčkom!

Dáda Patrasová zverejnila na Instagrame intímny záber s jej manželom Felixom Slováčkom. Zobraziť galériu (5)
Dáda Patrasová zverejnila na Instagrame intímny záber s jej manželom Felixom Slováčkom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - O manželstve hudobníka Felixa Slováčka (75) a českej herečky Dády Patrasovej (62) sa toho v médiách popísalo už mnoho. Umelec tmavovlásku pravidelne podvádzal, až sa napokon s 35-ročnou milenkou začal bez hanby objavovať aj na oficiálnych spoločenských akciách. Dvojica sa však aj napriek tomu doposiaľ nerozviedla. No a zdá sa, že to medzi nimi začalo opäť iskriť... Dáda totiž na Instagrame zverejnila intímnu fotku so svojím manželom!

Už viac ako tri roky sa verejne prepiera bizarný vzťah Felixa Slováčka a Dády Pastrasovej. Hoci hudobník herečku roky podvádza, dvojica sa dodnes nazýva manželmi. K rozvodu neprišlo ani napriek tomu, že hudobník otvorene hovoril o sexe s milenkou, či dokonca o plánoch počať s ňou dieťa. 

O to šokujúcejší je krok známej tmavovlásky, ktorý v týchto dňoch urobila. Na svojom oficiálnom profile na Instagrame totiž zverejnila záber s neverným manželom, na ktorom mu dáva nežný bozk na ústa. „Musím povedať, že Felix sa skvelo stará o náš dom,“ napísala k záberu tmavovláska a pridala emotikon bozku a palca hore.

Pri pohľade na záber by si mnohí azda aj pomysleli, že ide o milujúci a oddaný pár. V skutočnosti však všetci vedia, ako to medzi nimi je... Vynára sa teda otázka, či záber s popisom myslela herečka úprimne a medzi ňou a Felixom to opäť začalo iskrit, alebo len chcela vyprovokovať svoju mladšiu sokyňu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musim rict,ze Felix se skvele stara o nas dum...

Príspevok, ktorý zdieľa Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni),

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová Lucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu