Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prasklo tajomstvo sexi markizáčky: Bude z nej mama!

Katarína Jakeš Štumpfová. Zobraziť galériu (5)
Katarína Jakeš Štumpfová.

BRATISLAVA - Je krásna, úspešná, vydatá a čoskoro jej osud prinesie celkom novú životnú rolu. Pred vyše dvomi rokmi sa vydala za podnikateľa, ktorý je od nej o 14 rokov starší a teraz sa spoločne tešia na ďalšiu zmenu. Z Kataríny Jakeš Štumpfovej (32), ktorú pozná Slovensko z markizáckej šou Let´s Dance, sa stane mama.

Do pamäti ľudí sa zapísala ako tanečná partnerka Jozefa Vajdu v markizáckej šou Let´s Dance. Nemala to ľahké, keďže herec bol povestný svojím „Vajda dupákom" a hoci sa mal po parkete niesť ladne, akosi to nevychádzalo. Neskôr tancovala aj s Jurajom Mokrým či Mirom Šmajdom.

Katarína vie, čo je chic.
Zobraziť galériu (5)
Katarína vie, čo je chic.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

V osobnom živote našla partnera, za ktorého sa vydala. Napriek tomu, že je medzi nimi 14 rokov rozdiel, nehralo to pre nich žiadnu rolu a začiatkom roka 2016 sa zosobášili. Teraz sa tešia na ďalšiu spoločnú etapu. Katarína Jakeš Štumpfová patrí medzi milovníčky módy a trendov, čo dokazuje aj jej podnikanie v oblasti módy s kamarátkou Ivanou Gáborik.

Práve párty jednej zo značiek chic oblečenia ju vytiahla do spoločnosti, kde markizácka Smotánka zabŕdla do jej tehotenstva. Na otázku, čo má nové, odpovedala: „Nové, mám, že som tu asi.” No kameraman si v tom momente neodpustil záber na jej brucho, ktorý bol sprevádzaný komentárom: „Kati, naozaj nič iné?” To, na, čo upozornila Smotánka, potvrdil aj zdroj z jej okolia. Z nežnej blondínky sa tak stane už o pol roka mama. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

Takto ju Markíza prezradila.
Zobraziť galériu (5)
Takto ju Markíza prezradila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Katarína Jakeš Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu