Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Karel Gott skončil v nemocnici: KARANTÉNA... Môže to mať fatálne následky!

Karel Gott leží v Pražskej nemocnici v karanténe. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott leží v Pražskej nemocnici v karanténe. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Najúspešnejší český slávik Karel Gott (79) opäť ruší koncerty. Prinútili ho k tomu nečakané zdravotné problémy. Situácia je natoľko vážna, že spevák dokonca skončil v karanténe.

Minulý štvrtok sa Karel Gott musel podrobiť vyšetreniu kvôli problémom s dýchaním a kašľu. Do Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe ho priviezla jeho manželka Ivana (42). Z nemocnice sa však, bohužiaľ, musela vrátiť sama. Lekári sa totiž po vyšetrení českého speváka rozhodli pre jeho následnú hospitalizáciu. Gott teda musel zrušiť sobotný koncert v rodnej Plzni a tiež všetky koncerty naplánované na tento týždeň.

Vzhľadom na to, že spevák prekonal nielen rakovinu, ale má za sebou aj niekoľko zápalov dýchacích ciest, lekári sa obávajú prípadných ďalších komplikácií, ktoré by mohli vážne ohroziť jeho život. Práve preto sa nakoniec rozhodli pre karanténu. K umelcovi sa tak okrem nemocničného personálu a jeho manželky nedostane momentálne nikto.

Karlovi Gottovi roku 2015 diagnostikovali nádorové ochorenie lymfatických uzlín, no vďaka cielenej liečbe sa mu podarilo nad zákernou chorobou zvíťaziť. Zdá sa však, že spevákova imunita zostáva stále oslabená. Aktuálny zdravotný stav 42-násobného zlatého slávika sleduje celá verejnosť aj obrovské množstvo jeho fanúšikov, ktorí mu vyjadrujú podporu.

Karel Gott s manželkou Ivanou
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s manželkou Ivanou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu