Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce slová Ivana Táslera: KONIEC kariéry?

Ivan Tásler Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Skupina IMT Smile len prednedávnom vydala nový album s názvom Budeme to stále my. Spevák Ivan Tásler však pripustil aj možnosť, že album by mohol byť ich posledný. Splnia teda sľub a budú to stále oni?

V poradí už jedenásty album IMT Smile vyšiel koncom októbra a kapela už má naplánovaných niekoľko koncertov, ktoré stihnú ešte pred Vianocami. Špeciálny hosť Kali, s ktorým spolupracovali na piesni Poď so mnou, sa však objaví len na jednom z nich. Väčšina fanúšikov tak zostane asi sklamaná. 

„Keď sme začali pesničku nahrávať, mali sme už dávno naplánované koncerty a Kali mal naplánované svoje,“ vysvetlil situáciu Tásler. Hoci ani Kali, ani IMT Smile nie sú na hudobnej scéne nováčikmi, spoznali sa len nedávno. Dôvodom bola práve spoločná pieseň. „Od momentu, keď som sa Kalimu ozval, kým sme pieseň nahrali, prešlo asi päť dní,“ pochvaľoval si spoluprácu raperom. Ďalšie spoločné projekty ale zatiaľ neplánujú.

Na otázku, či kapela plánuje pokračovať v úspešnej kariére, spevák odpovedal veľmi neurčito. „Dúfam, že ma to neprejde, a že inšpirácia bude stále prichádzať, ale takto predpokladať... Možno nie. Možno už nezložím žiadnu pieseň, ktovie,“ zveril sa na záver s obavami líder kapely. Či už nové piesne zložia alebo nie, po dvadsiatich rokoch úspešnej karéry má kapela toľko hitov a skalných fanúšikov, že môžu veselo koncertovať, aj keď ich už "múza" opustí. Celý rozhovor nájdete vo videu.

Ivan Tásler - rozhovor (UMS)

Viac o téme: Ivan TáslerIMT Smile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu