Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sajfa prichytený v chúlostivej chvíli: Zaliezol za kríky, stiahol nohavice a... Ejha!

Matej Sajfa Cifra bol prichytený v chúlostivej chvíli. Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra bol prichytený v chúlostivej chvíli.

BRATISLAVA - Aj on je len človek. A keď to naňho príde... Nestráca čas! Matej Sajfa Cifra (39) je moderátorom jubilejného 20. ročníka súťaže krásy Miss Universe SR 2018. V uplynulých dňoch pripravoval spolu s finalistkami niekoľko dokrútok, ktoré sa objavia počas slávnostného galavečera. No a práve pri jednej z výrob známeho Slováka nachytali v intímnej chvíli. Zaliezol za kríky, stiahol si nohavice a... Veď pozrite sami!

Matej Sajfa Cifra už dnes večer v jednom zo známych podnikov v Banskej Bystrici odmoderuje 20. ročník súťaže krásy Miss Universe SR. V uplynulých dňoch sa aktívne podieľal na výrobe dokrútok, ktoré počas večera uzrú svetlo sveta. No a práve počas natáčania riaditeľka súťaže krásy Silvia Lakatošová nachytala moderátora vo veľmi chúlostivej chvíli.

Známy Slovák sa schoval za kríky, stiahol nohavice a... Vykonal, čo vykonať musel. „Sorry, musel som sa vyčúrať,“ zahlásil, keď sa vrátil späť. Video sa v týchto dňoch objavilo na oficiálnej facebookovej stránke Miss Universe SR. A zdá sa, že moderátor o špehovaní nič nevedel. „Sajfa, myslel si si, že sme kamaráti, ale paparazzi ma preplatili,“ napísala s vtipom Lakatošová. 

dnes večer sa dozvieme meno dievčaťa, ktoré sa celý budúci rok bude môcť pýšiť titulom jubilejná Miss Universe SR 2018. Priamy prenos si nenechajte ujsť po prvýkrát na internete. Bude vysielaný na sociálnej sieti Facebook, ale nájdete ho aj tu u nás! Začíname o 21:00!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraMiss Universe SR 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu