Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koniec vzťahu Felixa Slováčka: Ona si už našla iného!

Šťastie Felixa Slováčka netrvalo dlho. Zobraziť galériu (8)
Šťastie Felixa Slováčka netrvalo dlho. (Zdroj: Facebook Felix Slováček Jr.)

PRAHA - Šťastie po boku tmavovlásky mu nevydržalo dlho. Po veľkej láske, ktorá ich spájala, akoby sa zľahla zem. Mužom z rodu Slováčkovcov šťastie vo vzťahoch zrejme nepraje. Krach ďalšieho vzťahu sa nevyhol ani Felixovi Slováčkovi mladšiemu (35), ktorý sa rozišiel s matkou svojho syna Michaelou Zemánkovou. Speváčka a herečka má už údajne za hudobníka náhradu.

Aký otec, taký syn? Nielen Felixovi Slováčkovi staršiemu, ale ani mladšiemu vzťahy nejako nedržia pokope. Kým starší z rodu je už s treťou partnerkou, umelkyňou Luciou Gelemovou, mladý má za sebou druhý nevydarený vzťah, z ktorého pochádza syn. Po tom, ako ukončil v roku 2015 vzťah s hudobníčkou Kateřinou Málkovou, pričom s ňou má syna Felixa III., našiel lásku v náručí speváčky a herečky Michaely Zemánkovej.

Zamilovaný pár Felix a Miša sú už minulosťou.
Zobraziť galériu (8)
Zamilovaný pár Felix a Miša sú už minulosťou.  (Zdroj: Facebook Felix Slováček Jr.)

Dvojica však šla už dávnejšie od seba. Pre český portál Blesk.cz sa vyjadrila práve nežnejšia časť už bývalého partnerstva. „Felix sa vyjadrovať nechce, povedal mi, že to nechá na mňa. Rozišli sme sa už pred niekoľkými mesiacmi, vzťah nefungoval, sme každý úplne iný,“ potvrdila Michaela.

S bývalou účastníčkou šou Hlas má Slováček malého syna. Brunetka však myslí aj na dieťa a nechce od neho otca odtrhnúť: „Bývame našťastie kúsok od seba, takže Felix môže mať malého, kedy chce.“ Speváčka má údajne za Felixa Juniora už aj náhradu, no zatiaľ nechce nič uponáhľať.

Felix má s Mišou syna, ktorého bude aj naďalej pravidelne vídať.
Zobraziť galériu (8)
Felix má s Mišou syna, ktorého bude aj naďalej pravidelne vídať.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: Felix Slováček Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu