Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Verejná vojna bývalých markizáčok: Obvinenia z PODVODU... Drsná hádka na internete!

Influencerky si skočili do vlasov. Zobraziť galériu (9)
Influencerky si skočili do vlasov. (Zdroj: Instagram LG, Instagram EZ)

BRATISLAVA - Poriadne si skočili do vlasov! Podnikateľka Eva Zelníková (23) a influencerka Lucia Gachulincová (24) si, zdá sa, vyhlásili vojnu. A to rovno na sociálnej sieti, pred očami všetkých svojich fanúšikov. Dôvod? Morálne zásady!

Oheň rozfúkala Lucia Gachulincová, ktorá bola oslovená na spoluprácu s kozmetickou firmou. Exfarmárka ponuku nielenže rázne odmietla, ale detaily z online konverzácie "zavesila" na svoju sociálnu sieť, kde dopísala aj dôvod, prečo ponuku neprijala. "Ďalší dietológ pôsobiaci len na financie. Je mi zle z pyramídových biznisov."

Na tento príspevok zareagovala ďalšia exfarmárka Eva Zelníková, ktorá so spomínanou firmou už spolupracuje. Tá Lucii poslala správu, aby príspevok stiahla, inak ju nahlási za poškodzovanie mena firmy. "Správajme sa ako dospelé ženy, dobre?" začala veľmi mierne. Vzápätí sa ale podnikateľka nechala uniesť. "Že zrovna ty ideš rozprávať o morálke a o tom, z čoho ti je zle, ty, čo si zarovno vypisovala, ako miluješ Dávida a nechávala si sa š*kávať Tomym Kottym," reagovala na nedávny vzťah Luly a Dávida Bušku.

Gachulincová však aj túto správu zverejnila na sieti a rozpútala tak hotovú vojnu. Navyše blondínke úder vrátila a pustila sa aj do jej podnikateľských praktík. "Keď som predávala tvoj detox, nútila si ma sťahovať brucho a vo fotoshope si mi ho upravovala, aby som vyzerala akože tučná, ty seriózna firma." Následne ešte pritvrdila. "Nikdy neschudne toľko, koľko si je schopná kúpiť followerov," zabila posledný klinec do rakvy ich farmárskeho priateľstva mladá vizážistka.

Ku všetkému sa na záver vyjadrila aj "súperka". "Je smutné, ako hlboko ľudia klesajú a čo urobí fet s hlavou človeka... Múdrejší ustúpi, mám naozaj veľa práce, nemôžem celý deň sedieť a pridávať nezmyselné posty," napísala Eva. Kolegyni z farmy popriala všetko dobré a zaželala jej krásny život. Či verejná hádka skončí týmto príspevkom, alebo sa slečny ešte k téme vyjadria, pravdepodobne opäť uvidíme na sociálnej sieti.

Viac o téme: Lucia GachulincováEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu