Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins šokuje novým imidžom: Radikálna zmena... Nové vlasy, nový chlap?!

Speváčka Dara Rolins sa rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Dara Rolins sa rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Po mnohých rokoch radikálna zmena! A dlhé vlasy Dary Rolins (45), na ktoré sme boli zvyknutí naozaj dlhé roky, sú minulosťou.

Po dlho medializovanom ukončení sedemročného vzťahu s Rytmusom a nedávnych ohlásených zásnubách rapera s moderátorkou a modelkou Jasminou Alagič, prichádza Dara s ďalšou šokujúcou zmenou. Speváčka sa na svojom Instagrame pochválila novým účesom. Dĺžku vlasov skrátila viac než o polovicu, aktuálne jej tak vlasy siahajú len po plecia. Od fanúšikov sa okamžite začala valiť chvála na speváčkin nový imidž.

Šokujúcejšie ako samotný účes je Darino priznanie, že za novým strihom nestojí žiadne zvučné meno kaderníka. Vlasy si totiž ostrihala úplne sama! Video zo speváčkinej sociálnej siete si môžete pozrieť nižšie.

Zmenou účesu však v mnohých opäť vzbudila zvedavosť. Veď, ako sa vraví – nové vlasy, nový chlap. Naznačuje teda Dara nového muža na obzore? Od rozchodu s Rytmusom sa objavili špekulácie o jej vzťahu s modelom a futbalistom Dávidom, ktorý sa objavil v jej videoklipe ku skladbe Miesta. Speváčka ale doposiaľ vzťah nepotvrdila.

Či už zadaná alebo nie, Dare nový imidž veľmi svedčí.

Dara Rolins nové vlasy

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu