Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenskí herci odhodili zábrany aj oblečenie: Sexi nahé telá a… tento sa poriadne strápnil!

Zábery z predstavenia Boyband. Zobraziť galériu (12)
Zábery z predstavenia Boyband. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Chodiaci sexepíl! Tak možno opísať predstavenie Boyband, v ktorom účinkujú známe mená ako Thomas Puskailer, Peter Makranský, Martin Kaprálik, Pavol Plevčík či Ondrej Antálek. Hudobná šou má za sebou už viac než sto repríz a množstvo divákov, najmä tých ženského pohlavia, sa na ňu bolo pozrieť aj niekoľkokrát za sebou. Nebude to však zrejme len kvôli chytľavým piesňam. Herci sa totiž na pódiu vyzliekajú!

Predstavenie opisuje vznik typickej chlapčenskej kapely, nechýbajú ani chytľavé piesne od svetových interpretov či tanečné choreografie. Práve počas jednej z nich herci vyjdú na pódium a divákom ukážu to, čo bežne skrývajú pod oblečením. Jediné, čo ich ako-tak zahaľuje, sú farebné trenírky.

Slovenskí herci odhodili zábrany
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Kým pri pohľade na väčšinu účinkujúcich sa v tomto momente diváčkam zatajil dych, jeden z nich trošku zaostal. Pavol Plevčík musel mať na sebe tričko s potlačou dokonalého tela. Herec totiž od premiéry v roku 2010 poriadne pribral. Už z pohľadu na staršie fotografie je zrejmé, že sa za ten čas zmenil a nalepilo sa na neho niekoľko kíl navyše. Pôvodne totiž vystupoval bez trička rovnako, ako jeho zvyšní kolegovia.

Pavol Plevčík nosí tričko s potlačou svalnatého tela.
Zobraziť galériu (12)
Pavol Plevčík nosí tričko s potlačou svalnatého tela.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V začiatkoch predstavenia ešte Plevčík problém s váhou nemal.
Zobraziť galériu (12)
V začiatkoch predstavenia ešte Plevčík problém s váhou nemal.  (Zdroj: Divadlo Nová scéna)

Zdá sa, že s pribúdajúcou váhou sa začal polonahý pred divákmi cítiť nekomfortne a túto situáciu bolo potrebné riešiť. Treba však uznať, že tvorcovia si poradili celkom vtipne. Plevčík v spomínanom tričku totiž po boku ďalších hercov vyzerá poriadne komicky, a tak sa mu napokon zo svojej nevýhody podarilo urobiť zábavnú čerešničku na torte, ktorá pobavila nejedného fanúšika.

Viac o téme: Thomas PuskailerPeter MakranskýPavol PlevčíkMartin KaprálikOndrej AntálekBoyband
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu