Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Luxusná párty našich celebrít: Padali horúce bozky, Mary Bartalos ukázala obrúčku a... V spoločnosti opäť aj Schindlerová!

Mary Bartalos s manželom, Katarína Mihalová Manová s manželom, Kristína Kormúthová s Ferom Mikloškom, Martina Schindlerová Zobraziť galériu (41)
Mary Bartalos s manželom, Katarína Mihalová Manová s manželom, Kristína Kormúthová s Ferom Mikloškom, Martina Schindlerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V historickej budove Slovenskej filharmónie sa v sobotu večer konal už šiesty ročník benefičného galavečera Fashion Sparkling Charity Night. Pozvaných bolo obrovské množstvo prominentných hostí. Počas večera padali horúce bozky, herečka Mária Bartalos (24) prišla s manželom Adriánom a ukázala obrúčku a dorazila aj bývalá superstaristka, ktorá dlhé roky žila v ústraní, Martina Schindlerová (30).

Cez víkend sa v historických priestoroch Slovenskej filharmónie konal v poradí šiesty ročník benefičného galavečera Fashion Sparkling Charity night, ktorého celkový výťažok vo výške 23 500 eur pomôže dobročinnej zbierke Hodina deťom. Ambasádormi projektu sa po Matejovi Tóthovi a Dominike Navara Cibulkovej stali obľúbené tváre z markizáckych obrazoviek Marek Fašiang a Mária Bartalos. 

výťazok vo výške 23 500 eur pomôže dobročinnej zbierke Hodina deťom.
Zobraziť galériu (41)
výťazok vo výške 23 500 eur pomôže dobročinnej zbierke Hodina deťom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Obaja prišli v spoločnosti svojich partnerov - herec s modelkou Terezou Bizíkovou a herečka s manželom Adriánom Bartalosom. Dvojica si svoje áno povedala v tajnosti koncom apríla neďaleko Nového mesta nad Váhom. No a v spoločnosti spolu doslova žiarili. A obom na prstoch žiarili aj obrúčky. Zdá sa, že dvojica stavila na jednoduchú, ale peknú klasiku z bieleho zlata.

Marek Fašiang prišiel s partnerkou, modelkou Terezou Bizíkovou a herečka Mary Bartalos prišla v spoločnosti manžela Adriána Bartalosa.
Zobraziť galériu (41)
Marek Fašiang prišiel s partnerkou, modelkou Terezou Bizíkovou a herečka Mary Bartalos prišla v spoločnosti manžela Adriána Bartalosa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Takéto obrúčky zdobia ruky Mary Bartalos a jej manžela Adriána. Dvojica stavila na jemné obrúčky z bieleho zlata.
Zobraziť galériu (41)
Takéto obrúčky zdobia ruky Mary Bartalos a jej manžela Adriána. Dvojica stavila na jemné obrúčky z bieleho zlata.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Počas večera padali aj horúce bozky. Jeden z lásky si so svojím manželom vymenila sestra Aleny Pallovej, Miss Intercontinental 2006 Katarína Mihalová Manová. A priateľskú pusu venoval svojej kamarátke Kristíne Kormúthovej módny návrhár Fero Mikloško. Veď napokon brunetka v ten večer nebola len priateľské garde módneho guru, ale aj modelkou jeho fashion diela. 

Takýto horúci bozk si počas večera dala Miss Intercontinental Katarína Mihalová Manová s manželom.
Zobraziť galériu (41)
Takýto horúci bozk si počas večera dala Miss Intercontinental Katarína Mihalová Manová s manželom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Priateľskú pusu venoval módny návrhár Fero Mikloško moderátorke Kristíne Kormúthovej.
Zobraziť galériu (41)
Priateľskú pusu venoval módny návrhár Fero Mikloško moderátorke Kristíne Kormúthovej.

No a v neposlednom rade sa medzi pozvanými objavila aj bývalá superstaristka Martina Schindlerová, ktorá doposiaľ dlhé roky žila v ústraní. Po rozvode sa však zdá, že by sa opäť rada vrátila do ruchu slovenského šoubiznisu. V poslednom období sa totiž začala oveľa viac objavovať v spoločnosti. Pozrite, ako jej to počas večera pristalo!

Dobročinného večera Fashion Sparkling Charity Night sa zúčastnila aj bývalá superstaristka Martina Schindlerová.
Zobraziť galériu (41)
Dobročinného večera Fashion Sparkling Charity Night sa zúčastnila aj bývalá superstaristka Martina Schindlerová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO z večera Fashion Sparkling Charity night nájdete TU»

Viac FOTO outfitov spred fotosteny nájdete TU»

Viac o téme: Kristína KormúthováMartina SchindlerováMary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu