Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

»Tehotná« farmárka po návrate do reality: Radikálne zmenila imidž... Aha, ako teraz vyzerá!

Táto Michaela je už minulosťou. Zobraziť galériu (6)
Táto Michaela je už minulosťou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

DOLNÝ KUBÍN - Napriek tomu, že sa nakrúcanie Farmy X už skončilo, diváci môžu na televíznych obrazovkách stále sledovať osudy svojich obľúbených favoritov či neobľúbených farmárov. Tí sú však už v pohodlí domova a dokonca si súperi zo statku našli k sebe cestu natoľko, že sa stretávajú aj v súkromí. Prekvapením pre účastníkov bola zmena imidžu Michaely (33)!

Na statok v Sekuliach prišla podľa svojich slov ako veselá, zábavná žena, ktorá je za každú srandu a veci neplánuje. Nuž, táto kombinácia sa jej veľmi nevyplatila. Pri popíjaní s farmármi bola veselá až príliš a zabávala sa so súperom Dominikom.

Michaela si užila s Dominikom. Má to svoju dohru.
Zobraziť galériu (6)
Michaela si užila s Dominikom. Má to svoju dohru.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Táto ich zábavka mala nečakanú dohru. Neubránila sa špásu s mladíkom, ktorý doposiaľ nemal žiadnu frajerku a dokonca bol pred šou ešte panic. A tak ako Miša veci neplánuje, rozhodne neplánovala ani tento sex a už vôbec nie tehotenstvo s neskúseným blondiakom.

Ich nočné sexuálne vyčíňanie má svoje dôsledky.
Zobraziť galériu (6)
Ich nočné sexuálne vyčíňanie má svoje dôsledky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V živote čiernovlásky tak nastala po tretíkrát veľká zmena a osudom bola postavená pred zásadné rozhodnutie. Michaela už dve deti má a je otázne, či si Dominikovo dieťa nechá alebo nie a či je teda skutočne v druhom stave. To však nie je jediná zmena. 

Po účinkovaní v reality show, kde sa predviedla ako žena s havraními vlasmi, Michaela dala čiernej hrive zbohom a presedlala na vášnivejšiu farbu. Teraz je z nej červenovláska. Fotkou zmenenej Štefánikovej sa pochválila Silvia Šuvadová, keď pridala na Instagram fotku z priateľského stretnutia farmárov v Dolnom Kubíne.

Takto Michaela zmenila svoj imidž.
Zobraziť galériu (6)
Takto Michaela zmenila svoj imidž.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Farma XMichaela Štefániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu