Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Títo Slováci sa stretli so slávnym Michaelom Douglasom: Bol nadšený!

Slováci na stretnutí s Michaelom Douglasom Zobraziť galériu (6)
Slováci na stretnutí s Michaelom Douglasom (Zdroj: archív)

NEW YORK - Režisér Peter Bebjak, producent Rasťo Šesták a kameraman Martin Žiaran sa počas uplynulého týždňa stretli s jednou zo skutočných hereckých legiend - Michaelom Douglasom.

„Michael Douglas je úžasný herec a skutočná hviezda svetového formátu. Veľmi si vážime, že si našiel čas stretnúť sa s nami a že sa mu náš pripravovaný film Správa páčil," povedal po stretnutí, kde hovorili o novom filme, Rasťo Šesták.

Pašerácka dráma režiséra Petra Bebjaka zo slovensko-ukrajinského pohraničia Čiara minulý rok zarobila najviac spomedzi všetkých slovenských filmov v našich kinách a Bebjak za ňu získal niekoľko cien, vrátane tých pre najlepšieho režiséra na Medzinárodnom filmovom festivale Karlovy Vary a Slnko v sieti.

Teraz si trúfa na ešte väčšie sústo a chystá sa režírovať príbeh dvoch mladých slovenských Židov, ktorým sa podarilo ujsť z koncentračného tábora Osviečim a spísať podrobnú správu o tom, ako tábor smrti fungoval.

Produkčná spoločnosť DNA Production začne už čoskoro nakrúcať film Správa, ktorý je adaptáciou knihy Alfréda Wetzlera Čo Dante nevidel. Príbeh o pekle, ktoré sa tam dialo, a správe, ktorú dnes pozná celý svet.

Michael Douglas je bezpochyby hviezdou prvej triedy. Nakrútil desiatky úspešných filmov - medzi inými Wall Street, Vojna Roseovcov alebo Základný inštinkt, ktoré pozná každý a dnes ich považujeme za klasiku. 

Viac o téme: Michael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu