Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa Slovenka na módnej šou: Dorazila v teplákoch... Uff, toto je ale ÚLET!

Barbara Jagušák Heribanová Zobraziť galériu (11)
Barbara Jagušák Heribanová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V bratislavskej Starej tržnici sa tento týždeň koná módna šou s názvom Fashion Live! Pre mnohých to znamená, že sa na svojich outfitoch môžu poriadne vyblázniť. Týmto heslom sa zrejme riadila aj módna stajlista Barbara Jagušák Heribanová (28), ktorá sa v spoločnosti objavila vo veľmi uletenom modele. Mala na sebe tepláky, žltý top a na tom.. Hm, zaujímavé!

Barbaru Jagušák Heribanovú mnohí poznajú pod prezývou Babsy. Je dcérou moderátorky Aleny Heribanovej a spisovateľa Jozefa Heribana a na obrazovkách Markízy sa objavuje ako odborníčka na módu. Aktuálne sa vybrala na módnu šou, ktorá sa tento týždeň koná v bratislavskej Starej tržnici. A pri vymýšľaní outfitu si zjavne poriadne vyhodila z kopýtka. 

Popustila uzdu fantázii a navliekla sa do voľných šedých teplákov s reflexnými prvkami, ktoré vytiahla až po pupok, do nich si zapravila žlté tielko. A naň si obliekla ďalší top... Alebo bralet? Bol to skrátka zvláštny zelený kúsok s reťazovými ramienkami. Toto všetko doplnila slušivou hnedou kabelkou s hadím vzorom. No úplný úlet! Treba však povedať, že v ten večer sa v sále našli ľudia, ktorí boli oblečení ešte oveľa bláznivejšie!

Babora Jagušák Heribanová prišla na módnu šou v teplákoch a v dvoch topoch. Jeden mal namiesto ramienok reťaz.
Zobraziť galériu (11)
Babora Jagušák Heribanová prišla na módnu šou v teplákoch a v dvoch topoch. Jeden mal namiesto ramienok reťaz.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek z Fashion Live! nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Barbara Jagušák Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu