Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podzámskej dcéra (13) zmenená na nepoznanie: Pred rokom ešte neviniatko a dnes... Krátke vlasy a pírsingy!

Radka a Elena Podzámske pred rokom Zobraziť galériu (5)
Radka a Elena Podzámske pred rokom (Zdroj: Instagram EP)

BRATISLAVA - Poriadna rebelka! Ešte pred rokom pôsobila dcéra Eleny Podzámskej ako malé nevinné dievčatko. Dnes sa ťažko verí, že Radka má len 13 rokov. Už pred pár mesiacmi sa ukázalo, že svoju dlhú hrivu si dala skrátiť dosť na krátko, a teraz vysvitlo, že má v nose pírsing.

Zdá sa, že Elena Podzámska je benevolentná mama a jej pubertálna dcéra má dosť veľkú voľnosť. Za posledný rok sa totiž dramaticky zmenila. Na to, že má len trinásť rokov, začala pôsobiť dosť drsne. Už to nie je to malé dievčatko, čo vyzeralo ako princezná. 

Radka sa dosť ponáša na svoju mamu a zdedila po nej aj bohatú hrivu. No mladá rebelka evidentne po výzore neviniatka vôbec netúži. Už v lete sa objavila v kine s poriadne skrátenými vlasmi. 

Podzámskej dcéra (13) zmenená
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Na jednom uchu sa jej dokonca skvel pírsing. No Radka sa najnovšie rozhodla pôsobiť ešte viac ako drsné dievča. A urobila to, čo by mnohým dievčatám v jej veku rodičia nedovolili. Pírsing má totiž už aj v nose. Fotku zmenenej školáčky zverejnila na sociálnej sieti samotná jej mama.

Podzámskej dcéra (13) zmenená
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram EP)

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu