Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tieto chcú byť Miss Universe SR 2018: Dievčatá s krivkami alebo kráľovná krásy s najsvalnatejšími nohami?!

Silvia Lakatošová a Fero Mikloško rozhodovali o postupe dievčat z kastingu. Zobraziť galériu (36)
Silvia Lakatošová a Fero Mikloško rozhodovali o postupe dievčat z kastingu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bratislavský kasting Miss Universe SR 2018 bol plný zaujímavých adeptiek na výhru. Korunku a vysnívaný titul však môže získať len jedna a práve kastingy majú pretriediť dievčatá so skutočným potenciálom od tých, ktoré na to nedozreli alebo im chýba tá správna "misskovská" iskra. V nedeľu sa rozhodne porota mala na čo pozerať.

Bratislavský hotel na nábreží Dunaja v nedeľu 14. októbra priam prekypoval krásou a krivkami. Porota v ňom privítala adeptky na titul Miss Universe 2018. O tom, ktoré z dievčat postúpia ďalej a ich nádej získať korunku krásy pretrvá, rozhodovala porota.

V tej sa objavili také mená ako riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová, úradujúca víťazka Vanessa Bottánová, choreografka Mirka Kysucka, módny návrhár Fero Mikloško či moderátor a vloger Matej Sajfa Cifra.

VIDEO: Pozrite si, ako to na bratislavskom kastingu Miss Universe SR 2018 vyzeralo

Miss Universe 2018 kasting

Porota v nedeľu vyberala tie najvhodnejšie adeptky na titul Miss Universe.
Zobraziť galériu (36)
Porota v nedeľu vyberala tie najvhodnejšie adeptky na titul Miss Universe.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na kasting prišlo množstvo dievčat, ktoré snívajú o tom, že si nasadia na hlavu trblietavú korunu. Mladé ženy bez záväzkov sa postavili pred porotu v plavkách a aj vďaka krátkemu rozhovoru sa ich snažili presvedčiť o tom, že majú kvality potrebné na získanie titulu Miss Universe SR. „Tento rok opäť vôbec nesklamal. Na Slovensku sú fakt krásne kočky. Som rada, že tie, ktoré sa už prihlásia, presne vedia, ako treba vyzerať. Mám na mysli postavu, aj úpravu vlasov, celkovú starostlivosť o seba ako o ženu," prezradila riaditeľka súťaže.

Dievčatá netrpezlivo čakali na svoj výstup pred porotou.
Zobraziť galériu (36)
Dievčatá netrpezlivo čakali na svoj výstup pred porotou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prišli rôzne typy dievčat, vysoké aj nižšie, blondínky aj brunetky, nesmelé aj dravé. Najväčším prekvapením bola azda dievčina, ktorá si zrejme pomýlila kasting. Svalnaté nohy a napumpované bicepsy sa síce hodia do súťaže, no skôr Bikiny Fitness než Miss. Hoci za vybudovaním takéhoto tela je určite tvrdá drina.

Táto svalnatá slečna prekvapila porotu.
Zobraziť galériu (36)
Táto svalnatá slečna prekvapila porotu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nie každý však vo svete krásy takéto svaly ocení.
Zobraziť galériu (36)
Nie každý však vo svete krásy takéto svaly ocení.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Porota však nakoniec predsa len vybrala niekoľko krásnych, zaujímavých dievčat, ktoré by si vedeli v úlohe víťazky predstaviť. Dievčatá teraz čaká „boj“ o priazeň porotcov vo všetkých ohľadoch, aby ich presvedčili o tom, že práve tá, ktorá je tá pravá.

Silvia Lakatošová je s prvým a jediným kastingom nadmieru spokojná: „Mali sme dievčatá, ktoré žili niekoľko rokov v zahraničí a vrátili sa teraz naspäť na Slovensko. Všeobecne tie postavy boli úplne úžasné, takže som úplne spokojná s výberom, ešte to dávame dokopy a potom predstavíme finalistky 20. ročníka.“ Kým bude Slovensko poznať novú krásku, ktorá zasadne na trón, vyskúšal si túto úlohu aspoň Fero Mikloško.

Aké je to byť Miss Universe si vyskúšal návrhár Fero Mikloško.
Zobraziť galériu (36)
Aké je to byť Miss Universe si vyskúšal návrhár Fero Mikloško.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Silvia LakatošováFero MikloškoMiss Universe 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu