Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačková po ďalšej plastike tváre: Najprv robila tajnosti, ale... AHA, ako teraz vyzerá!

Zuzana Plačková, ako si ju diváci pamätajú z reality šou Hotel Paradise Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková, ako si ju diváci pamätajú z reality šou Hotel Paradise

BRATISLAVA - Opäť trochu zmenená! Zuzana Plačková (26) je známa tým, že nemá problém zveriť sa do rúk plastických chirurgov. Tí jej už viackrát vylepšili hrudník, pery a pred časom si hviezda reality šou Hotel Paradise nechala upraviť aj nos. V septembri brunetka avizovala, že ju čaká ďalší operačný zákrok. O čo malo ísť, však konkretizovať nechcela. No dnes je to už jasné - podstúpila ďalšiu plastiku tváre. Aha, ako teraz vyzerá!

Zuzana Plačková má za sebou už viacero skrášľujúcich zásahov. Viackrát si nechala zväčšiť prsia, ktoré si nakoniec pred letom nechala zmenšiť, má prifúknuté pery a nie je to tak dávno, čo si nechala vymodelovať nos. Brunetka však zjavne zastáva názor, že stále je čo vylepšovať a do rúk plastických chirurgov sa zverila opäť. Hoci to spočiatku tajila. 

Zuzana Plačková v čase, keď mala prirodzený nos a pery a prsia mala čerstvo vyplnené 800 ml silikónmi.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková v čase, keď mala prirodzený nos a pery a prsia mala čerstvo vyplnené 800 ml silikónmi.

Zuzana Plačková si pred dvomi rokmi nechala upraviť nos a na jar tohto roka si svoje mega prsia dala zmenšiť.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si pred dvomi rokmi nechala upraviť nos a na jar tohto roka si svoje mega prsia dala zmenšiť.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

V auguste na sociálnych sieťach avizovala, že ju čaká operačný zákrok, no tvrdila, že nepôjde o žiadne vylepšenie. No jej aktuálne zábery svedčia o opaku. Už končom septembra sa na webe ukázala s obviazaným nosom a dnes je už jasné, že si Zuzana nechala opäť upraviť svoj nos - má ho viditeľne užší a menší. 

Všimli si to aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila svoju najnovšiu fotku. „Nechcem zabŕdať, ale tiež sa mi zdá, že máš iný nos. Si krásna žena,“ všimla si jedna z komentujúcich. „Musím povedať, že jediná žena, ktorej plastické korekcie nie, že ubrali na kráse, ale práveže pridali na kráse,“ zhodovali sa viacerí. A pozrite, ako teraz vyzerá!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krásnu sobotu želám

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu