Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cudná 15-ka zo SuperStar šokuje: Nevinnosť išla bokom... V spoločnosti len v »nohavičkách«​!

Eliška Rusková má na konte svoj prvý klip. Zobraziť galériu (8)
Eliška Rusková má na konte svoj prvý klip. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Nie je to tak dávno, čo sa Eliška Rusková (15) objavila v speváckej šou Superstar, kde svojím hlasom prekvapila porotu. Teraz má na konte prvý videoklip, ktorý patrične pokrstila. To, v čom sa ukázala na krste však nikto zrejme nečakal!

Eliška Rusková sa do pamäte ľudí zapísala ako najmladšia účastníčka speváckej súťaže Superstar. Víťazstvo jej uniklo iba o chlp, kedy o niečo viac hlasov od divákov dostala Tereza Mašková. Napriek tomu sa mladučká brunetka hudby nevzdala a pri speve ostala.

Eliška sa dostala do finálovej trojky Superstar. Víťazstvo jej uniklo o chlp.
Zobraziť galériu (8)
Eliška sa dostala do finálovej trojky Superstar. Víťazstvo jej uniklo o chlp.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aj vďaka tomu má na konte svoj prvý videoklip k piesni El Latino, ktorý sa natáčal v teplom letnom Grécku. K prvotine Eliška zorganizovala aj krst, na ktorý prišla v odvážnom outfite. Napriek tomu, že má len 15 rokov, už teraz má guráž na priehľadné oblečenie, ktoré odhaľuje viac ako by v danom veku odkryté byť malo.

Na krst strieborná finalistka pozvala aj moderátora a porotcu zo Supertstar - Leoša Mareša a Matěja Ruperta, ktorí boli krstnými otcami, ale aj speváckeho kolegu Petra Borkovca. Speváčka sa v oslavný večer postavila pred hostí v bielom romantickom body, ktoré doplnila priehľadnou bielou sukňou. Napriek tomu, že mohla byť o niečo viac zahalená, jej to mimoriadne pristalo a so svojou postavou si takéto oblečenie rozhodne môže dovoliť.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@eliskaruskova.official @leosmares

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Borkovec (@petrborkovec_official),

Viac o téme: SuperstarEliška Rusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu