Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálna NECHUTNOSŤ na BMD: Dorazila len v gaťkách a všetkým ukazovala svoju chlpatú... No FUJ!

Alexandra spôsobila poriadny rozruch na Bratislavských módnych dňoch. Zobraziť galériu (13)
Alexandra spôsobila poriadny rozruch na Bratislavských módnych dňoch. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Bratislavské módne dni s prehliadkou kolekcií na obdobie jeseň-zima odštartovali vskutku bizarne. Napriek prípravám a krásnym, moderným outfitom, zažila módna prehliadka poriadny šok. Postarala sa oň jedna z prítomných žien, ktorá prišla sporo odetá len v gaťkách!

A rozhodne na seba upútala pozornosť väčšiny prítomných! Alexandra nie je pre Bratislavčanov úplne neznámy pojem. Slobodomyseľná raw vegánka, ktorá neuznáva holenie, „obšťastňuje“ svojimi výstrelkami ulice hlavného mesta už nejaký ten piatok. Neraz sa na verejnosti ukázala len s nálepkami na bradavkách a v pančuškách a do hračkárstva vpochodovala v „boratovskom“ kostýme zdravotnej sestry. Tento raz to však dohnala do ešte väčšieho extrému.

VIDEO: Rozhovor s extravagantnou blogerkou Alex Wortex

Alex Wortex

Alex je vyznávačkou hesla obleč sa tak, ako by svet nebol zviazaný konvenciami a nediktoval nám, čo si máme dať na seba. A teda sa toho drží ako kliešť, čo predviedla aj na prvom dni Bratislavských módnych dní. Na prehliadku prišla v sprievode svojej mamy. O to viac prítomných šokoval jej viac ako odvážny outfit. 27-ročná Bratislavčanka mala na sebe čudesnú trblietavú podprsenku, modrý kožuch a klobúk, ktoré už z diaľky pútali pozornosť v kombinácii s jej ružovými vlasmi.

Spodok outfitu bol však ešte šokojúcejší, ružové dierované samodržky dopĺňali už len nohavičky. Aj to by ešte prítomní možno rozdýchali, ak by spod nich nevytŕčal doslova hustý prales, ktorý tangá len s ťažkosťou zakrývali. Ružovovláska tak svoj chlpatý rozkrok vystavovala všetkým na obdiv (či skôr pohoršenie?). Na takéto podujatie to však slečna očividne prepískla, aj keď ona si s tým očividne ťažkú hlavu nerobí. Hviezdou večera síce nebola, no s určitosťou by si zaslúžila titul najbizarnejšieho exota akcie.

Alex voľbou oblečenia šokovala všetkých prítomných!
Zobraziť galériu (13)
Alex voľbou oblečenia šokovala všetkých prítomných!  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Bratislavské módne dniAlex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu