Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Toto že je tá abstinencia? Mojsej na koncerte ožratý na mol... To je ale HANBA!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nikdy sa nepoučí? Začiatkom minulého roka sa Braňo Mojsej (50) v jednom z bratislavských klubov postaral o poriadnu zábavu. Počas koncertu sa sa rozohnil tak, že sa z ničoho nič zrútil k zemi a spadol ako hnilá hruška Už vtedy sa začali šíriť reči, že s jeho vyhláseným abstinovaním to zrejme nebude úplne na poriadku. A najnovšie si päť vyrobil hanbu. Ale že poriadnu!

Na internete sa totiž začali vo veľkom šíriť videá z istej akcie, kde Košičan vyzerá všelijako, len nie práve triezvo. A keďže je známe, že sa v minulosti často a rád pozeral na dno pohárika, okamžite začali vznikať názory, že Braňo opäť lieta v problémoch s alkoholom, ktorý nepije iba cez internet, ako spieva v jednej zo svojich piesní.

veselý Braňo Mojsej
Okrem toho, že už na prvý pohľad je zrejmé, že Mojsej je mimoriadne veselý, tieto teórie podporuje aj jeho prapodivná intonácia. „Dnes mám rande so svojím mestom,“ kričí na videu Braňo, ktorý sa následne zapotáca a pred tým, aby mal namiesto toho okamžite rande s podlahou, ho zachraňuje len rýchla reakcia ďalšieho muža na pódiu. Po niekoľkosekundovom nezrozumiteľnom brblaní to však Braňo so spevom nevzdal a prítomných fanúšikov vyhecoval aspoň výkrikmi: „Ja chcem byť v dome.“.

Braňo Mojsej podľa ľudí na videu nevyzerá práve triezvo.
Zobraziť galériu (4)
Braňo Mojsej podľa ľudí na videu nevyzerá práve triezvo.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Ako sme už spomínali, video sa na internete začalo šíriť rýchlosťou blesku a údajne má ísť o aktuálne vystúpenie. Ľudia na sociálnych sieťach sa pri komentovaní rozdelili na dva tábory. Kým jeden sa na Braňovi dobe baví, ten druhý si myslí, že má naozaj vážny problém, ktorý by mal začať naozaj riešiť...

Viac o téme: Braňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu