Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Andrea Ziegler zhodnotila outfit detskej herečky: Zosypala sa na ňu vlna kritiky... Vyjadrenie módnej stajlistky!

Andrea Ziegler sa vyjadrila ku kritike, ktorá sa na ňu zvalila po zhodnotení outfitu Kariny Qayumovej. Zobraziť galériu (4)
Andrea Ziegler sa vyjadrila ku kritike, ktorá sa na ňu zvalila po zhodnotení outfitu Kariny Qayumovej. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Andrea Ziegler je v módnom fachu uznávanou odborníčkou. Našim čitateľom môže byť známa najmä ako módna stajlistka, ktorá hodnotní outfity celebrít v rubrike Módne (s)hity. Po poslednom článku sa však na ňu zvalila vlna kritiky. Vyjadrila totiž názor na oblečenie 12-ročnej herečky z Oteckov Kariny Qayumovej. A keďže doposiaľ nedostala priestor, my vám prinášame jej vyjadrenie k celej vzniknutej situácii!

Andrea Ziegler na Slovensku nie je neznámym pojmom. Módny stajling študovala v Miláne, spolupracuje s prestížnymi značkami a k aktuálnym trendom sa vyjadruje aj pre televízie. Aktuálne sa však na ňu zosypala obrovská vlna kritiky. Dôvod? Vyjadrila svoj názor na outfit 12-ročnej herečky z Oteckov Kariny Qayumovej. 


Módne (s)hity z markizáckej párty: Dokonalý Kobielsky, šik Hilmerová a... TOTO je piate cez deviate!


„Tu mi to príde piate cez deviate. Ten opasok netuším, akú má funkciu. Farebne od veci a tiež neviem, načo tam je. Topánky sú úplne mimo. Treba si najskôr uvedomiť, čo vlastne chcem svojím outfitom komunikovať,“ znelo hodnotenie módnej stajlistky k oblečeniu, ktoré kučeravá brunetka zvolila na nedávnu párty televízie Markíza. 

Kvôli zhodnoteniu tohto outfitu sa na stajlistku Andreu Ziegler zvalila vlna kritiky.
Zobraziť galériu (4)
Kvôli zhodnoteniu tohto outfitu sa na stajlistku Andreu Ziegler zvalila vlna kritiky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Či išlo o drsné vyjadrenie názoru, je už na individuálnom zhodnotení. V každom prípade sa okamžite začali objavovať názory, že hodnotiť výzor dieťaťa je nevhodné a dokonca sa stajlistke ozvali aj herečkini rodičia. K celej situácii sa napokon v médiách vyjadrila aj psychologička... No samotná stajlistka priestor nedostala. 

My vám prinášame jej vyjadrenie k vzniknutej situácii. „Na zhodnotenie som dostala fotku, kde bola dáma opretá o stôl. Podľa oblečenia som nepredpokladala, že ide o dieťa. Moje hodnotenie vo všeobecnosti nebolo vulgárne, surové či urážajúce. Hodnotím podľa módnych princípov a nie, čo sa mi páči,“ vyjadrila sa Ziegler. 

„Keďže ide o dieťa, nie som si istá, či je toto vhodná imidžová prezentácia. S vekom to príliš neladí. Keďže sa pohybuje v mediálnych vodách, môže sa vyskytnúť aj kritika, ktorá nemusí byť pozitívna. To asi prirodzene k sláve patrí. Potom je lepšie možno tomu predchádzať práve adekvátnym výberom oblečenia, na čo by mal dohliadnuť rodič, keďže ide o 12-ročné dieťa,“ dodala módna stajlistka. 

Psychologička uviedla, že dieťa v tínedžerskom veku je veľmi citlivé na svoj sebaobraz a môže byť preň až traumatické, ak sa niekto vyjadrí na jeho osobu kriticky. Otázkou však je, či fakt, že sa táto situácia zbytočne nafukuje, nepôsobí na dieťa ešte horšie - namiesto toho, aby sa mu rozumne vysvetlilo, že byť súčasťou šoubiznisu nie je vždy len o pekných slovách a uznaní, ale občas aj o prijatí kritiky.

Viac o téme: OteckoviaKarina Quayumová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu