Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Televízia Joj vynovila obľúbený program: Obrovská vlna kritiky... TOTO bol krok vedľa!

Jojka podľa divákov urobila s novým moderátorským duom krok vedľa. Zobraziť galériu (12)
Jojka podľa divákov urobila s novým moderátorským duom krok vedľa. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Jojka v utorok večer uviedla premiérovú časť vynovenej relácie. Zmeny zábavnej šou televízia avizovala upútavkami, pričom najväčšou bola moderátorská dvojica. Ostrieľaných kolegov Juniora a Marcela vystriedali hudobník Marián Čekovský (41) a herec Martin Dejdar (53). Vyzerá to však tak, že urobili krok vedľa. Na moderátorov sa ihneď spustila lavína kritiky.

Výmena tvárí, ktoré sprevádzali divákov počas vysielania, však nie je jediná zmena. Nielen v moderátorskom tandeme má zastúpenie Česká republika, ale taktiež aj medzi respondentmi a hosťami. Ďalšia novota sa týka tipovania, koľko ľudí odpovie správne. Tentoraz si hostia pozrú anketu z jednej krajiny a následne tipujú, koľko ľudí bude vedieť na rovnakú otázku odpovedať práve z druhej krajiny.

Martin Dejdar a Marián Čekovský divákov zatiaľ veľmi neohúrili.
Zobraziť galériu (12)
Martin Dejdar a Marián Čekovský divákov zatiaľ veľmi neohúrili.  (Zdroj: TV JOJ)

Hoci prešla obľúbená relácia „renováciou“, na divákov to veľký dojem neurobilo. Ba práve naopak. Kritizovali hlava-nehlava a nielen moderátorov, ale aj hostí. „To čo ste vymysleli? Hrozné a to nechcem byť vulgárna. Zdena sa tvári, akoby nad ňu nebolo a Osmany pre istotu nerozumie,“ vyjadrila svoj postoj diváčka.

Prvými hosťami vynovenej relácie boli Zdena Studenková a Osmany Laffita.
Zobraziť galériu (12)
Prvými hosťami vynovenej relácie boli Zdena Studenková a Osmany Laffita.  (Zdroj: TV JOJ)

Sprievodcovia programom sa však stali hlavným terčom kritiky verejnosti. Tá už bola zvyknutá na dvojicu Junior a Marcel, ktorí boli skvele zohratí aj vďaka spolupráci v rádiu. Ich spoločný humor sa stretol s pozitívnymi ohlasmi. Proti tomu teraz musia zabrať bláznivý východniar a hlas Barta Simpsona.

Ľudia im však na to zatiaľ veľa priestoru nedali a v komentároch na facebooku si do moderátorov aj do samotného nápadu televízie renovovať reláciu s chuťou rypli. „O ničom. Prepla som, chcem naspäť Marcela a Juniora, sú najlepší!!! Toto sa nedalo pozerať, nemalo to šťavu,“ smúti za predchádzajúcimi moderátormi diváčka.

Diváci neboli veľmi nadšení a dali to aj najavo.
Zobraziť galériu (12)
Diváci neboli veľmi nadšení a dali to aj najavo.  (Zdroj: Facebook TV Joj)

„Pri všetkej úcte, tento vynovený formát akosi nevyšiel. Vôbec som sa nebavila a navyše ma rušil ten klavír a tie hudobné vstupy. Najprv ste to skúšali v Inkognite a teraz zase tu. Urobte Čekymu vlastnú hudobnú reláciu a tie zabehnuté nemeňte,“ pridala sa ku kritike ďalšia diskutujúca, pričom jej aj ďalší dali za pravdu: „Presne tak, Čekovský pchá svoju hudbu všade, aj Inkognito som prestala pozerať.“

Došlo aj na nepríjemnejšie slová zo strany mužského osadenstva: „Zábavný program, ktorý bol výborný s Juniorom a Marcelom, sa včera po*ral! Včera to bol trapas.“ Reláciu skritizovali aj ďalší: „Otrasné. Dejdar a Čeky ako moderátori, to bola katastrofa.“ Jeden z diskutujúcich vyjadril aj svoje želanie do budúcna: „Dúfam, že táto hovadina nebude nadlho.“

Ľuďom sa zmeny v relácii vôbec nepáčili.
Zobraziť galériu (12)
Ľuďom sa zmeny v relácii vôbec nepáčili.  (Zdroj: Facebook TV Joj)

Napriek množstvu negatívnych ohlasov sa našlo aj pár pozitívnych. „Super to bolo, bavila som sa,“ podotkla diváčka. „Konečne zmena. Mne sa páčilo. Nič v zlom, ale už mi lezie na nervy, že Kandráč a Junior a Marcel pomaličky aj u mňa z wc-ka vyskočia,“ vyjadrila radosť zo zmeny moderátorskej dvojice iná žena. Je jasné, že prvá časť čohokoľvek je náročná, a to najmä, kým sa dvojica zohrá. Nechajme sa prekvapiť, či si relácia u divákov reputáciu napraví.

Našli sa aj pozitívne komentáre.
Zobraziť galériu (12)
Našli sa aj pozitívne komentáre.  (Zdroj: Facebook TV Joj)

No tých bolo ako šafránu.
Zobraziť galériu (12)
No tých bolo ako šafránu.  (Zdroj: Facebook TV Joj)

Viac o téme: Marián ČekovskýTV JOJMartin DejdarNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu