Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Divoké zábery zo svadby krásnej Slovenky: Roztrhaná košeľa a... Veľká ZMENA!

Ľubica Štepánová urobila okrem svadby ešte jednu veľkú zmenu. Zobraziť galériu (10)
Ľubica Štepánová urobila okrem svadby ešte jednu veľkú zmenu. (Zdroj: Instagram L.S.)

NITRA - Cez víkend povedala áno svojmu partnerovi krásna Slovenka, Miss Universe 2012 Ľubica Štepánová (30). Svadba prebiehala v obci Veľký Lapaš (región Nitra) a núdza nebola nielen o romantické zábery plné lásky, ale ani o divočinu v podaní ženícha Martina Šimiaka (26).

Uplynulý víkend bol najšťastnejším pre slovenskú krásku, ktorá sa hrdí titulom Miss, a jej partnera, teraz už manžela Martina Šimiaka. Ten sa v sobotu prvý pochválil tým, že ide do chomúta, a to veľmi romantickým spôsobom. „Tu to všetko začalo a dnes si ťa beriem za ženu, máme úžasného psíka, na ceste máme bábätko a ja môžem povedať, že by som na tom všetko nezmenil absolútne nič,“ napísal k spoločnej fotke.

Krásne vyznanie a zároveň prvú zmienku počas svadobného dňa pridal ženích.
Zobraziť galériu (10)
Krásne vyznanie a zároveň prvú zmienku počas svadobného dňa pridal ženích.  (Zdroj: Instagram)

Nevesta bola nádherná ako princezná a svoj svadobný deň si užila so všetkým, čo k tomu patrí. Došlo aj na prekvapenie, ktoré zrejme nikto nečakal. Keď už bola zábava v plnom prúde, ženích plný energie zvolil netradičný spôsob tanca a na obraz mača a lámača sŕdc si pred všetkými roztrhal košeľu. Tento moment sa určite zapíše do pamäti všetkých hostí.

Maťo Šimiak svadba Štepánová

Po svadbe čakala blondínku ešte jedna zásadná a krásna zmena. Je bežné, že ženy si po svadbe vezmú manželovo priezvisko. O niečo menej bežné je to však vo vodách známych ľudí, kedy nežnejšie pohlavie zvyčajne vystupuje pred verejnosťou stále pod svojím priezviskom, hoci v občianskom majú zapísané to manželovo. Štepánová však urobila krásne gesto a muža si brala so všetkým, čo k tomu patrí, a teda aj s novým menom. Po novom je z nej pani Ľubica Šimiaková. Túto zmenu avizovala aj tým, že si zmenila názov svojho profilu na sociálnej sieti Instagram.

Manželia Šimiakovci - Ľubica prijala mužove priezvisko aj pred verejnosťou.
Zobraziť galériu (10)
Manželia Šimiakovci - Ľubica prijala mužove priezvisko aj pred verejnosťou.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Ľubica Šimiaková Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu