Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová frajerka slovenského herca: Po Partlovej má túto blondínku... Pozrite!

Slovenský herec má novú lásku. Zobraziť galériu (7)
Slovenský herec má novú lásku. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Patrika Vyskočila (26) široká verejnosť spoznala pred dvomi rokmi, keď sa objavil v druhej sérii obľúbenej reality šou Tvoja tvár znie povedome. Ešte predtým sa jeho meno skloňovalo v spojitosti s hereckou kolegyňou Mirkou Partlovou (33), s ktorou mal randiť. To je však už dávno minulosťou. Plavovláska sa netají tým, že po jej boku je nový muž a aj muzikálový herec už tvorí pár s niekým iným. Pred pár dňami sa v spoločnosti objavil s inou šarmantnou blondínkou.

Koncom minulého týždňa sa konala premiéra nového Ďurovčíkovho muzikálu Rasputin. Patrik Vyskočil v ňom hrá hlavnú postavu, a tak nemohol chýbať ani na afterpárty po úspešnom predstavení. Do spoločnosti prišiel po boku záhadnej plavovlásky, ktorú fešák po celý čas nežne držal za ruku. 

Zaujímalo nás preto, či je to Patrikova nová priateľka. „Neviem, čo mám k tomu povedať, je to zatiaľ čerstvé, ale áno, je zo súboru, stretli sme sa pri tomto skúšaní a... Je to čerstvé, zatiaľ to klape,“ prezradil pre Topky.sk zamilovaný Vyskočil, no viac o svojej novej priateľke  prezradiť nechcel.

Nám sa však podarilo zistiť, že jeho láskou je 21-ročná tanečnica Radka, ktorá v divadle zatiaľ iba hosťuje. Je rodáčkou z Česka, no po štúdiu na konzervatóriu v Ostrave nastúpila na Vysokú školu múzických umení v Bratislave. 

VIDEO: Rozhovor s Patrikom Vyskočilo o muzikáli Rasputin a jeho novej láske

Patrik Vyskočil - Rasputin a o frajerke

Patrik Vyskočil so svojou novou láskou Radkou.
Zobraziť galériu (7)
Patrik Vyskočil so svojou novou láskou Radkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Patrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu