Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Neuveríte, čo dal Kramár 16-ročnému synovi: TOTO mu kamaráti musia závidieť!

Maroš Kramár už štyri roky jazdí na motorke. Zobraziť galériu (7)
Maroš Kramár už štyri roky jazdí na motorke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Člen partičky jojkárskeho Inkognita Maroš Kramár (59) patrí medzi obľúbené herecké hviezdy. V jeho šľapajách sa vydali obaja synovia – Marko (10) i Timur (16). Starší syn však nasleduje otca nielen v hereckej kariére, ale aj v koníčkoch. Otec ho v tom podporuje a kúpil mu motorku!

maroš kramár rozhovor

Nie je žiadnym tajomstvom, že slovenský herec je milovníkom motoriek a kabrioletov. Ako sám tvrdí, začal si plniť detské sny. Pred štyrmi rokmi si kúpil „kamarátku na cesty“, pričom na jazdu na nej nedá dopustiť najmä v Bratislave. „Motorku využívam, lebo sa všade rýchlo dostanem,“ vyjadril sa herec. Vyskúšal si aj jazdu na chopperi, no na tú vraj ešte nie je dostatočne starý.

Na dvojkolesovej mašine však nejazdí sám. Jednu kúpil už aj svojmu staršiemu synovi, ktorý svojho otca nasleduje. „Timurko má šestnásť rokov, tak som mu kúpil motorku,“ pochválil sa obľúbený člen jojkárskeho Inkognita. Ako to už u rodičov býva, ani Maroš Kramár nie je výnimka a o svojho syna sa bojí. O to viac, že jazda na motorke je nebezpečná, hoci nemusí byť vinníkom práve na nej sediaci vodič.

„Naši vodiči nejak nie sú ohľaduplní voči motorkárom. Musí človek dávať väčší pozor na motorke. Skôr sa bojím o Timura. To sa bojím viacej, ale zatiaľ, čo som ho tak sledoval, jazdí celkom opatrne, takže dúfam, že sa mu nič nestane,“ povedal Kramár pre topky.sk, ktorý motorku považuje za mierne stresujúcu a využíva ju skôr na rýchlu jazdu po meste. Keď si chce oddýchnuť, radšej siahne po štyroch kolesách. Viac o motorkárskej vášni Maroša Kramára sa dozviete vo videu vyššie.

Viac o téme: Maroš KramárTimur Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu