Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dara Rolins otvorene o vylepšeniach na tvári: TOTO má a... Zákroky plánuje rozšíriť!

Dara Rolins priznala, ako sa necháva vylepšovať. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins priznala, ako sa necháva vylepšovať. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Slovenská speváčka žijúca v Čechách Dara Rolins (45) má svojich fanúšikov aj odporcov. Na sociálnych sieťach je sledovaná tisíckami žien, ktorým sa prihovára cez svoju „rubriku“ Život podľa Dary. Tentokrát prehovorila otvorene o „tuningu“ tváre a mnohých svojím vyjadrením poriadne šokovala!

Dara Rolins patrí medzi ostrosledovaných ľudí. Aj to je jeden z dôvodov, prečo by mala dbať o svoj zovňajšok. O ten sa stará naozaj ukážkovo, a to nielen čo sa postavy týka, ale aj výzoru tváre. Neraz bola „obvinená“ z podstúpenia skrášľovacích zákrokov tváre, ktoré však rázne odmieta.

Slovenka prehovorila na svojom instagramovom účte celkom otvorene o tom, čo si dala vylepšiť. „Žiadne kyseliny ani kolagénové výplne sa mojej tváre nedotkli. A nehádajte sa zas so mnou preboha. Raz som si v nerozvážnej mladosti nechala „prifúknuť“ hornú peru a navždy ma to z podobných experimentov vyliečilo,“ priznala blondínka.

Napriek tomu existuje predsa len vylepšenie, ktoré si dopraje. „V čom idem, je botox, ktorý si nechávam raz za pol roka pichnúť medzi obočie,“ vyšla von s pravdou. Ako sama tvrdí, proti zákrokom nič nemá. Každá žena má inú kvalitu pleti a každej sa vrásky tvoria v inej intenzite a počte, preto je na každej, ako a kedy to bude riešiť. „Navyše, som presvedčená aj o tom, že s pribúdajúcim vekom svoj repertoár celkom prirodzene rozšírim,“ dodala na margo vylepšení Dara.

Dara Rolins priznala, že si každého pol roka dáva do čela vpichnúť botox.
Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins priznala, že si každého pol roka dáva do čela vpichnúť botox.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu