Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

To vážne? Pozrite, ako vyzerala diva Šarköziová pred 20 rokmi!

Silvia Šarköziová Zobraziť galériu (5)
Silvia Šarköziová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto snáď ani je možné! Silvia Šarköziová (43) patrí jednoznačne k najkrajším ženám slovenského šoubiznisu. S kapelou Cigánski diabli je na scéne už niekoľko dlhých rokov, nie je preto žiadnym pekvapením, že toto zoskupenie má na svojom konte stovky úspešných vystúpení. Nám sa podarilo získať fotografiu spred osemnástich rokov, kedy muzikanti ešte takí populárni neboli. A pozrite sa, ako vtedy vyzerala ich speváčka!

Kto nevidel, neuverí! Temperamentná Silvia patrí medzi ženy, ktoré žiaria, kam vkročia. Diablica vyzerá ako z časopisu na všetkých spoločenských akciách, no na kráse jej neuberá ani minimum mejkapu a ležérny domáci stajling. To však ešte netušíte, ako vyzerala kedysi, keď Cigánski diabli neboli takým známym pojmom, akým sú dnes.

Kým väčšina z nás by svoje staré fotografie najradšej schovala na dno zásuvky, Šarköziová s niečím podobným zrejme nemá ani najmenší problém. Keď sme totiž zbadali snímku spred približne osemnástich rokov, neverili sme vlastným očiam. Tá žena snáď ani nestarne! Brunetka totiž vyzerá takmer rovnako ako dnes.

Silvia Šarköziová sa rokmi zmenila len minimálne.
Zobraziť galériu (5)
Silvia Šarköziová sa rokmi zmenila len minimálne.  (Zdroj: archív Topky.sk)

A rovnako je na tom aj jej manžel Ernest Šarközi.
Zobraziť galériu (5)
A rovnako je na tom aj jej manžel Ernest Šarközi.  (Zdroj: archív Topky.sk)

Krásny úsmev, svieži vzhľad, dokonalá postava a husté tmavé vlasy. To sú charakteristické črty, ktoré umelkyňu vystihujú dnes a z pohľadu na fotografiu je zrejmé, že rovnako atraktívna bola odjakživa. Hoci sa niektoré známe osobnosti rokmi poriadne zmenili, diablicu na takmer 20-ročnej fotke z koncertu identifikujete bez najmenších problémov. Klobúk dole. Silvia, ako to robíš?

Viac o téme: Cigánski diabliSilvia Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu