Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritná premiéra Mamma Mia! 2: Vačková prišla s mladým zajačikom, herečka Hlinková ukázala prsteň od Ďurovčíka!

Zuzana Vačková prišla do kina s hereckým kolegom Dáriusom Kočim, herečka Barbora Hlinková sa na premiére hrdila zásnubným prsteňom. Zobraziť galériu (23)
Zuzana Vačková prišla do kina s hereckým kolegom Dáriusom Kočim, herečka Barbora Hlinková sa na premiére hrdila zásnubným prsteňom. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra pokračovania úspešného muzikálového filmu Mamma Mia! Okrem pozvaných hostí sa v kine objavili aj herci, ktorí hrajú v divadelnom predstavení Mamma Mia! Zuzana Vačková (49) dorazila na afterpárty po boku o 23 rokov mladšieho kolegu Dáriusa Kočiho (25). Herečka Barbora Hlinková (24) sa v spoločnosti pochválila zásnubným prsteňom od choreografa Jána Ďurovčíka (47).

Utorkový večer sa niesol v znamení Abby! V kine na nábreží Dunaja sa totiž konala slávnostná premiéra muzikálového filmu Mamma Mia! Here we go again - pokračovania úspešnej jednotky. Tú si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych tvárí, no v neposlednom rade herecké obsadenie divadelnej verzie muzikálu. 

Nechýbala napríklad Zuzana Vačková, ktorá na Novej scéne stvárňuje kamarátku hlavnej hrdinky - Rosie. Na afterpárty po filme prišla ruka v ruke s podstatne mladším fešákom. No hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že herečka ide po vzore kolegyne Gregorovej a nabalila si zajačika, nie je to tak. Ide totiž len o jej talentovaného hereckého kolegu Dáriusa Kočiho, ktorý v divadle stvárňuje Skya. 

Zuzana Vačková prišla na afterpárty filmu Mamma Mia! Here we go again ruka v ruke s hereckým kolegom Dáriusom Kočim.
Zobraziť galériu (23)
Zuzana Vačková prišla na afterpárty filmu Mamma Mia! Here we go again ruka v ruke s hereckým kolegom Dáriusom Kočim.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Bez mužského garde prišla herečka Barbora Hlinková, ktorá je zasnúbená so známym slovenským choreografom Jánom Ďurovčíkom. Áno mu povedala koncom júna v kruhu najbližších príbuzných a známych. A v utorok sa v spoločnosti pýšila krásnym zásnubným prsteňom. Pozrite!

Herečka Barbora Hlinková sa v spoločnosti pýšila zásnubným prsteňom od Jána Ďurovčíka.
Zobraziť galériu (23)
Herečka Barbora Hlinková sa v spoločnosti pýšila zásnubným prsteňom od Jána Ďurovčíka.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Zuzana VačkováBarbora HlinkováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu