Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi FOTO Martina Šmahela: V jazere s holým pinďúrom... Pozor, aby ti ho neodhryzla šťuka!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel

BRATISLAVA - Fúha, tak z tohto záberu bude dámam poriadne horúco! Hoci nikdy nebolo žiadnym tajomstvom, že fitnesák Martin Šmahel (35) pod šatami skrýva telo ako lusk, to, čo ukázal naposledy, nenechalo chladnou snáď žiadnu dámu. Exmanžel moderátorky Miriam Kalisovej (32) na fotke roztiahol nohy a... no pozrite sa sami!

Ja byť Tarzan, hľadať Jane! Tak vyzerá Martin na najnovšom zábere, ktorým sa pochválil na sociálnej sieti. Športovec na hrdo zverejnenej fotografii s komentárom „Toto je umenie,” odvážne pózuje v jazere a už na prvý pohľad je jasné, že je úplne nahý. Jedinou cenzúrou, ktorá zakrýva jeho pýchu, je voda, do ktorej ju ponoril a aj to sa mu vzhľadom ku krkolomnému postoju zrejme podarilo len tak-tak.

Slovenský muž z džungle sa síce na snímke tvári, že ide o najprirodzenejšiu polohu na svete, no naozaj to vyzerá skôr tak, akoby sa v období ruje pokúšal nalákať na párenie svoju vysnívanú domorodú samičku. Netreba snáď ani dodávať, že Šmahelov erotický záber na Instagrame pobláznil množstvo žien.

 

This is art! #bodyart #photoart #natureart #nudeart #mirror @radoslavorenic_photo

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

Našli sa však aj také, ktoré sa viac ako o vypracované telo zaujímali o bezpečnosť jeho prirodzenia. „Nejaký krokodíl ti neodšmakol pinďúra?“ zaujímala sa jedna z jeho (myslíme Martinových) fanúšičiek. Ten jej ihneď pohotovo odpovedal. „Tu skôr šťuka,“ odpísal jej so smiechom, ktorý by ho v prípade prítomnosti hladných rybičiek určite veľmi rýchlo prešiel.

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu