Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poznáme prvé mená novej série Tvojej tváre: Moderátor RTVS a... Veľký návrat z materskej dovolenky!

Poznáme prvé mená novej série Tvojej tváre Zobraziť galériu (7)
Poznáme prvé mená novej série Tvojej tváre (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už o niekoľko týždňov sa na televízne obrazovky opäť vráti populárna šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá počas troch sérií valcovala číslami sledovanosti. Samozrejme, ani tentokrát sa markizácka súťaž nezaobíde bez známych osobností, ktoré budú bojovať o titul najlepšieho imitátora. A toto sú prvé z nich!

Markíza do novej série povolala skutočne silných ťahúňov. Prvým z nich je herečka a speváčka Nela Pocisková, ktorá sa len v apríli stala dvojnásobnou maminou a priviedla na svet dcérku Lianu. Hoci si teda materskú dovolenku príliš neužije, diváci sa môžu tešiť na poriadny hlas a špičkové spevácke výkony.

Speváčky bude v Tvojej tvári reprezentovať čerstvá dvojnásobná mamička Nela Pocisková
Zobraziť galériu (7)
Speváčky bude v Tvojej tvári reprezentovať čerstvá dvojnásobná mamička Nela Pocisková

Markizácke moderátorky by mala podľa našich informácií reprezentovať Jasmina Alagič. Tá si len nedávno vydýchla od náročného moderovania markizáckej Superstar, no na obrazovkách ju teda môžeme opäť očakávať už onedlho. Sympatická brunetka sa netají tým, že k hudbe má blízko a v súkromí si rada pospevuje, a tak nie je vylúčené, že fanúšikov šou svojimi výkonmi príjemne prekvapí.

Známe hity si zaspieva aj nová hviezda Markízy Jasmina Alagič.
Zobraziť galériu (7)
Známe hity si zaspieva aj nová hviezda Markízy Jasmina Alagič.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Za spevákov sa má na pódium postaviť Adam Ďurica, ktorého zrejme predstavovať vôbec netreba. Kategóriu herečky by podľa našich zdrojov mala mať vo vrecku čerstvo vydatá Mária Bartaloš, za slobodna Havranová, ktorej na Markíze momentálne skutočne ide karta. K obľúbeným Oteckom si teda na svoje konto môže pripísať ďalší úspešný projekt.

Prekvapením je účasť Martina Nikodýma. Ten je momentálne tvárou konkurenčnej RTVS a na markizáckych obrazovkách sa objavil naposledy pred rokom ako moderátor šou Pevnosť Boyard. Poslednou nám známou účastníčkou by mala byť komička Evelyn. Tá sa v projektoch žlto-modrej televízie v poslednom období objavuje pomerne často. A kto vie – po tom, ako ďaleko to dotiahla pred časom v Let’s dance, sa jej možno podarí vyhrať práve šou Tvoja tvár znie povedome.

Martin Nikodým sa vďaka Tvojej tvári opäť objaví na markizáckych obrazovkách.
Zobraziť galériu (7)
Martin Nikodým sa vďaka Tvojej tvári opäť objaví na markizáckych obrazovkách.

Viac o téme: Nela PociskováAdam ĎuricaMartin NikodýmJasmina AlagičMary HavranováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu